Μεγάλη έμφαση στο Online φαίνεται να έχει το Death Stranding

Πέρασε αρκετός καιρός από τα τελευταία νέα και φήμες που είχαμε για τον τελευταίο τίτλο του Hideo Kojima, Death Stranding. Όχι, ακόμη δεν έχουμε επίσημα νέα, αλλά είδαμε κάποιες λέξεις κλειδιά που κινούν το ενδιαφέρον και την περιέργεια.

Βλέπετε, πριν μερικές μέρες ο γνωστός συγγραφέας F. Paul Wilson συναντήθηκε με τον Kojima και συζήτησαν για το επερχόμενο Death Stranding, καθώς σε ένα tweet του, είπε το παρακάτω : “πιστεύω πως (το Death Stranding) θα είναι μια μεταμορφωτική διαδικτυακή εμπειρία“. Βέβαια ίσως να εννοεί και “μεταβαλλόμενη διαδικτυακή εμπειρία(η λέξη που χρησιμοποιήθηκε είναι transformative και κάνει λίγο πιο δύσκολη την έννοια), κάτι που ακούσαμε και τον Ιούνιο από υποτιθέμενες διαρροές του 4chan λίγο πριν την E3 2018, όπου ο κόσμος του παιχνιδιού θα επιρρεάζεται από τους παίκτες και κάθε παίκτης θα έχει διαφορετική εμπειρία.

Και στις δύο περιπτώσεις, φαίνεται πως ο δημιουργός του σκοπεύει να μας αλλάξει εντελώς ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τα online παιχνίδια, παρόλο που μέχρι σήμερα, οι πληροφορίες είναι πολυ περιορισμένες και αρκετά μπερδεμένες. Μένει να δούμε αν θα κυκλοφορήσει όντως στην τρέχουσα γενιά κονσολών ή αν θα προχωρήσει στην επόμενη.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Sonic Mania Plus