Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό mini Direct της Nintendo (Video)

Όλοι περιμέναμε ένα νέο Direct από την Nintendo για να μας δείξει τους νέους τίτλους που ετοιμάζει για το Nintendo Switch. Αυτό λοιπόν συνέβη με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο καθώς δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από την Nintendo και απλά έδωσε στην δημοσιότητα ένα δεκαπεντάλεπτο Direct στο οποίο νομίζω ότι έδειξε επιλογές για όλα τα γούστα. Κύριο χαρακτηριστικό όλων των παιχνιδιών και των DLC για τα παιχνίδια που ανακοίνωσε είναι ότι θα κυκλοφορήσουν μέχρι την άνοιξη του 2018 κάτι που δείχνει το πόσο σοβαρός προγραμματισμός έχει γίνει.

Τα DLC που ανακοινώθηκαν είναι τα εξής:

  • Το Pokken Tournament DX θα λάβει ένα DLC (επί πληρωμή) το οποίο λέγεται Battle Pack και θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις.
  • Το Super Mario Odyssey θα λάβει έξτρα δωρεάν mode στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να κρύβουν ένα μπαλόνι οπουδήποτε στον κόσμο και οι υπόλοιποι θα πρέπει με την σειρά τους να το βρουν. Το mode λέγεται Luigi’s Balloon World και ακούγεται άκρως απαιτητικό.
  • Το Mario + Rabbits Kingdom Battle επίσης θα λάβει ένα DLC (επί πληρωμή) μέσω του οποίου “μπαίνει” στο παιχνίδι ένας παλιός γνώριμος των υποστηρικτών της Nintendo, ο Donkey Kong!

Οι ανακοινώσεις δεν έμειναν εκεί, θα αναφέρω τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες που ανακοινώθηκαν:

  • Το Kirby Star Allies έρχεται στις 16 Μαρτίου.
  • Το Hyrule Warriors Definitive Edition έρχεται την Άνοιξη του 2018.
  • Το Mario Tennis Aces έρχεται την Άνοιξη του 2018.
  • Το Fe έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου.
  • Το Donkey Kong Country: Tropical Freeze έρχεται στις Μαΐου.
  • Το Dark Souls Remastered έρχεται στις 25 Μαΐου.

Η φήμη για τον ερχομό του Dark Souls στο Nintendo Switch επιβεβαιώθηκε και θεωρώ ότι όλοι είμαστε πολλοί χαρούμενοι που θα έχουμε ένα τέτοιο παιχνίδι on the go. Επίσης, θεωρώ ότι η Nintendo έχει βαλθεί να φέρει του λιγοστούς ποιοτικούς τίτλους που είχε κυκλοφορήσει στο Wii U στην νέα κονσόλα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι το Donkey Kong Country το οποίο πιστεύω ότι θα λάβει την προσοχή που του αρμόζει με την “είσοδο” του στο Nintendo Switch. Τέλος, φήμες θέλουν να ακολουθεί ένα μεγαλύτερο Direct εντός των 20 ημερών από την παρουσίαση κάποιου mini όπου εκεί θα δούμε μεγαλύτερα ονόματα παιχνιδιών να ξεδιπλώνονται στις οθόνες μας οπότε stay tuned

Πως σας φάνηκαν οι ανακοινώσεις της Nintendo; Πιστεύετε ότι θα δούμε και νέο Direct πολύ σύντομα; Πείτε μας την γνώμη σας παρακάτω.

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Το MAME γίνεται 19 ετών και Open Source