Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Όλα όσα είδαμε στο νέο State of Play

Άλλο ένα State of Play πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, χθες το βράδυ για την Sony και μολονότι αρκετοί εκνευρίστηκαν από το ότι δεν μάθαμε πάλι κάποια πληροφορία, όπως ημερομηνία κυκλοφορίας, για κάποιον μεγάλο exclusive τίτλο, είδαμε κάποιες σημαντικές νέες ανακοινώσεις από νέα IP αλλά και την επιστροφή, όπως είδατε, του Final Fantasy 7 Remake στο προσκήνιο, μετά από αρκετό καιρό.

Πρώτα, στο State of Play, είδαμε το νέο μεγάλο expansion για το Monster Hunter: World, το οποίο τιτλοφορείται Iceborne και περιλαμβάνει νέες ιστορίες, νέα τέρατα για να κυνηγήσουμε και έναν τεράστιο χιονισμένο κόσμο, έτοιμο να τον εκμεταλλευτείτε όπως θέλετε εσείς. To expansion θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για το PS4 και το Xbox One.

Στην συνέχεια, είδαμε ένα νέο trailer για το Riverbond, το οποίο μας θυμίζει έντονα το Minecraft. Στο Riverbond, μπορούμε να παίξουμε μαζί με τους φίλους μας και να αντιμετωπίσουμε διάφορους μικρούς εχθρούς, αλλά και επίσης, να το κάνουμε αυτό, χρησιμοποιώντας skins χαρακτήρων από άλλα παιχνίδια, όπως το Bastion, το Shovel Knight, το Guacamelee και πολλά άλλα.

Έπειτα είδαμε την ανακοίνωση ενός ολοκαίνουργιου τίτλου από τους δημιουργούς του Friday the 13th, το οποίο θα έχει παρόμοιο gameplay με το προηγούμενο παιχνίδι. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση, τα θύματα, είναι κάποιοι Αμερικάνοι στρατιώτες και ο κυνηγός είναι ο Predator. Predator: Hunting Grounds λοιπόν, αποκλειστικά για το PlayStation 4, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Στην συνέχεια, είχαμε ένα νέο gameplay trailer για το MediEvil remake, στο οποίο θυμηθήκαμε ξανά τις περιπέτειες μας με τον Sir Daniel Fortesque στο Βασίλειο του Gallowmere, όπου ο ήρωας μας, προσπαθεί να σταματήσει τον κακό Zarok από το να καταλάβει το βασίλειο.

Έναν νέο τίτλο, είδαμε στην συνέχεια, ο οποίος πέρα από τους υπολογιστές, καταφθάνει και στο PlayStation 4. To Away: The Survival Series, μας βάζει στον ρόλο των τελευταίων ζώων στην Γη, τα οποία προσπαθούν να επιβιώσουν από τις φυσικές καταστροφές.

Πριν το τελευταίο trailer της βραδιάς, είδαμε την ανακοίνωση ενός συλλεκτικού μοντέλου του slim PS4 με 1TB μνήμη, το οποίο θα είναι διαθέσιμο κατά την διάρκεια του Days of Play event της Sony, τον Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε για αυτό περαιτέρω πληροφορίες, όπως την τιμή του.

Τέλος, το event έκλεισε, με το gameplay trailer του Final Fantasy 7 Remake, στο οποίο είδαμε, τον Cloud, τον Sepiroth και όλους τους παλιούς αγαπημένους μας ήρωες από τα παλιά, χωρίς ωστόσο να βλέπουμε το πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Ωστόσο η Sony, μας άφησε με την υπόσχεση να μάθουμε περισσότερα για αυτό τον Ιούνιο.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!