Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Το Nintendo Switch δεν θα αντικαταστήσει το 3DS

Η ανακοίνωση της νέας κονσόλας της Nintendo, Switch (πρώην NX), προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση στην αγορά και το κοινό της εταιρίας. Ο λόγος είναι η προώθηση ως μια κονσόλα που συνδιάζει φορητό και σταθερό gaming, με αρκετούς να απορούν ποιό θα είναι το μέλλον του πετυχημένου 3DS.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Bloomberg, ο πρόεδρος της εταιρίας, Tatsumi Kimishima, επιβεβαίωσε πως δεν έχουνε σχέδια να αντικαταστήσουν την πετυχημένη 3D κονσόλα.
“Χάρη στους διαθέσιμους τίτλους, οι πωλήσεις του 3DS μεγαλώνουν και έχουν ακόμη προοπτική να αυξηθούν. Και πιστεύουμε πως το 3DS μπορεί να συνεχίσει υπό τη δική του μορφή και να μην το κανιβαλίσει το Switch.”

Συμπλήρωσε πως η εταιρία δεν ήθελε απλά έναν διάδοχο για τα Wii U ή 3DS, αλλά μια εξ’ολοκλήρου νέα εμπειρία, η οποία είναι ο συνδιασμός φορητού και σταθερού gaming σε μια πλατφόρμα. Μικρή αναφορά έγινε και στο VR κομμάτι, λέγοντας πως “Δεν είναι οτι δεν μας ενδιαφέρει, στην πραγματικότητα μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Το VR προσφέρει έναν νέο τρόπο να παίζεις, αλλά εξαρτάται απο το software και τον τρόπο που το χρησιμοποιείς για να παίξεις.”.

Πιστεύετε πως το Nintendo Switch θα είναι η κονσόλα που θα αντικαταστήσει το Wii U και το 3DS; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!