Η Nintendo ετοιμάζει animated ταινίες

Angry Birds, Warcraft, Assassin’s Creed. Τρία ονόματα που (ελπίζουμε πως) θα τραβήξουν ακόμη περισσότερα άτομα στον χώρο των video games και προβάλλονται φέτος σαν ταινίες. Η Nintendo φαίνεται πως δεν θα μείνει αμέτοχη, καθώς σε μια πρόσφατη συνέντευξή του σε Ιαπωνική εφημερίδα, ο CEO της εταιρείας Tatsumi Kimishima, αποκάλυψε οτι θα βγούν ταινίες με χαρακτήρες που έχουμε δει στα παιχνίδια της.

1

Ο κ. Kimishima-san όμως, δεν διευκρίνισε ποιοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν, απλά λέγοντας πως ”θα είναι δημοφιλείς χαρακτήρες”. Επίσης ανέφερε πως οι ταινίες δεν θα είναι live action (όπως το Super Mario του 1993), και πρόσθεσε οτι θα ήθελε να βγούν παγκόσμια.

”Οι συζητήσεις έχουν ήδη λάβει μέρος. ‘Ολα θα συμβούν στα επόμενα 5 χρόνια.” Απλός και λιτός, αφήνει χώρο μόνο για εικασίες .

Mario-and-Luigi-super-mario-bros-32564041-1680-1050

Δεδομένου οτι η εταιρεία έχει ανακοινώσει τα πλάνα της για το θεματικό πάρκο Super Mario που θα ανοίξει το 2020 στην Ιαπωνία, μια τέτοια κίνηση είναι λογικό να συνέβαινε κάποια στιγμή. Με το Nintendo NX να έρχεται το 2017, η εταιρεία ανοίγεται στους χώρους των media, πέρα από τα games. Ακόμη, συνεχίζονται οι κινήσεις της στην αγορά των mobiles, με τα Animal Crossing και Fire Emblem να έρχονται μέσα στη χρονιά.

Εσείς θα θέλατε να δείτε μια ταινία με ήρωες της Nintendo; Εδώ που τα λέμε, ποιός δεν θα ήθελε να δεί την Samus να ταξιδεύει σε πλανήτες ή τον Simon Belmont να τα βάζει με τον Δράκουλα; Πείτε μας τη γνώμη σας στα comments!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα

  1. ας αφησει τις ταινιες , εχουμε ενα σωρο σοβαρα στούντιο. Ας φτιαξει καμια κονσολα της προκοπης πρωτα…

More Stories
Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη της Mortal Kombat ταινίας, ξεκινάει γυρίσματα μέσα στο 2019