Διέρρευσε το επόμενο God of War. Ο Kratos επιστρέφει Ελλάδα!

Ένα χρόνο σχεδόν μετά την κυκλοφορία του God of War στο PS4, που σάρωσε τα βραβεία το 2018, έχουμε τις πρώτες διαρροές για την πολυ-αναμενόμενη συνέχειά του. Οι πρώτες διαρροές λοιπόν μιλούν τόσο για την ιστορία του νέου αποκλειστικού παιχνιδιού του PlayStation αλλά αποκαλύπτουν και κάποιες φωτογραφίες που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο Kratos εγκαταλείπει τη Νορβηγία  και επιστρέφει Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, οι διαρροές προκύπτουν από τον πασίγνωστο χρήστη του Reddit, που έχει αποδειχθεί δεκάδες φορές έγκυρος στο παρελθόν, με το όνομα @tavgazw_aptok3falim και αναφέρουν πως το επόμενο God of War ξεκινά με μία φαντασμαγορική μάχη στα βουνά της Νορβηγίας ανάμεσα στον Kratos και στον Thor. Η μάχη είναι τόσο μεγάλη που δημιουργεί ρήγμα στο χωροχρόνο και στο οποίο εγκλωβίζονται τόσο ο Kratos όσο και ο γιος του Atreus. Στην απέλπιδα προσπάθεια τους να ξεφύγουν από το ρήγμα που εγκλωβίστηκαν αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να ανασυνταχθούν και να αναζητήσουν συμμάχους. Όμως αυτό το ρήγμα στο χωροχρόνο αντί να μεταφέρει τους Kratos και Atreus στην Αρχαία Ελλάδα τους μεταφέρει στη Νέα!

Από εκεί ο Kratos γνωρίζει την ομορφιά της νυχτερινής Αθήνας και επισκέπτεται συχνά νυχτερινά κέντρα για να “τα σπάσει”.

Με τις συχνές επισκέψεις του στην ελκυστική νυχτερινή ζωή της Αθήνας καταφέρνει να πιάσει δουλειά “στην πόρτα” γνωστού νυχτερινού κέντρου (τα τατουάζ τα έχει ήδη). O Odin όμως δεν είχε ξεχάσει τον Kratos και τις συμφορές που του έφερε και ως αντίποινα για να εκδικηθεί τον Έλληνα “Θεό του Πολέμου” έκανε αίτηση στο όνομα του Kratos για να μπει στο Power of Love! Και τα κατάφερε!

Επίσης, σύμφωνα με τον έγκυρο πληροφοριοδότη – χρήστη του Reddit, το νέο God of War αναμένεται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τη λειτουργία του Μετρό στη Θεσσαλονίκη!

Αν κατάφερα να σας φέρω στο άρθρο να διαβάσετε κάποιες γραμμές και να πιστέψετε ότι πρόκειται έστω και για λίγο για το επόμενο God of War τότε ο σκοπός μου επετεύχθη. Να ευχηθώ σε όλους Καλό Μήνα aka April Fools’ Day και ελπίζω να σας άρεσε το Πρωταπριλιάτικο αστείο για φέτος. Εκτός αν προτιμάτε το περσινό Assassin’s Creed: Giourousi.

Διαδώστε το και “ψαρώστε” τους φίλους σας! Να περνάτε καλά και να θυμόσαστε πως #Bustedeiste!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
League of Legends: Εκπτώσεις σε Champion & Skins: 12.09. – 15.09.