Το 2020 η κυκλοφορία κονσολών νέας γενιάς σύμφωνα με την AMD

Παρόλο που ακόμη δεν έχουμε επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα PlayStation 5 και Xbox Scarlett, καιρό τώρα κάναμε υποθέσεις για κυκλοφορία μεταξύ Οκτώβριο και Δεκέμβριο 2020.

Μαζί με τις φήμες/διαρροές που είδαμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κάτι πιο επίσημο ήρθε από την CEO της AMD, Dr Lisa Su, που είπε κάτι σημαντικό στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Sony και ότι παρόλο που οι πωλήσεις υλικού έχουν πέσει σε σχέση με περασμένες χρονιές, μέσα στο 2020 περιμένουν αύξηση ενώ ταυτόχρονα δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο πελάτη της. Βέβαια όπως ξέρουμε, PS5 και XboxNext θα χρησιμοποιούν τεχνολογίες της AMD, κι έτσι επιβεβαιώνει έμμεσα ότι του χρόνου θα δούμε τις νέες κονσόλες.

Τέλος, πριν μερικές μέρες συμπλήρωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη για τη νέα τους συνεργασία όπως και στη “special sauce” που θα φέρει το PS5 (που απ’ οτι φημολογείται πρόκειται για hardware-accelerated RayTracing που αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με τη Sony).

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
NiOh: Νέα έκδοση Demo έρχεται στο PS Store, νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες