Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι αντιδράσεις για The Last of Us Part 2 Remastered στο PS5 | Game Recap #146»

Ανακοινώθηκε νέο PS Vita

Ελαφρύτερο, λεπτότερο, με νέα οθόνη LCD και ενσωματωμένη μνήμη.
new_ps_vita_busted

Σε συνέντευξη Τύπου στην Ιαπωνία, η Sony αποκάλυψε αυτό που λίγο πολύ σας έιχαμε ανακοινώσει (Η Sony σκοπεύει να ανακοινώσει νέο μοντέλο PS Vita;) μόνοι πρώτοι εδώ στο busted από τα μέσα Αυγούστου, την κυκλοφορία δηλαδή ενός νέου PlayStation Vita.

Η νέα αυτή έκδοση λοιπόν της φορητής κονσόλας της Sony θα είναι κατά 20% λεπτότερη και 15% ελαφρύτερη, ενώ θα ενσωματώνει 1GB αποθηκευτικού χώρου και ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω WiFi. Μέσω του video που κυκλοφόρησε βλέπουμε πως το νέο Vita θα διατεθεί σε 4 χρώματα (ροζ, μπλε, κίτρινο και γκρι). Εκεί που υπάρχει ένα πισωγύρισμα σε τεχνολογία αφορά την θόνη της συσκευής όπου πλέον θα πρόκειται για LCD αντί για OLED που είναι σήμερα, παρόλα αυτά μέσω της αλλαγής αυτής θα κερδίσουμε 1 ώρα παραπάνω αυτονομίας στη μπαταρία, όπου η φόρτιση πλέον επιτυγχάνεται μέσω ενιαίας θύρας micro USB.

Η κυκλοφορία του έχει οριστεί αρχικά για την αγορά της Ιαπωνίας στις 10 Οκτωβρίου στη τιμή των 190$ ενώ θεωρούμε πως δεν θα αργήσει και η διάθεση του και στον υπόλοιπο πλανήτη.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!