Νέες κινήσεις στο Street Fighter 4 Omega

Η Capcom αυτές τις μέρες ανακοίνωσε νέες special moves και EX-attacks που θα συναντήσουμε στο Street Fighter 4.

2702579-c9a984f90d88b7fa2a63160028e3370d

Το Omega Mode, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες (αν όχι σε μερικές βδομάδες), είναι ένα δωρεάν update που θα προσδώσει καινούργια στοιχεία στο στυλ του παιχνιδιού και θα παρουσιάσει και νέες κινήσεις-ελιγμούς. Μερικές από τις πιο σημαντικές αλλαγές που θα συναντήσουμε είναι η αφαίρεση των  red focus attacks και ultra combo doubles, που τα συναντήσαμε για πρώτη φορά στο Ultra Street Fighter 4. Ωστόσο το Omega mode είναι ένα προαιρετικό extra, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες είναι ελεύθεροι να αλλάζουν το παιχνίδι τους  όποτε θέλουν και με την original version.

Επίσης από το blog της Capcom πληροφορηθήκαμε πως θα υπάρξουν νέες κινήσεις για τους: Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Zangief, E. Honda, Blanka και Dhalsim. Συγκεκριμένα μάθαμε πως ο Ryu Hanagashi θα έχει μια κίνηση πολύ οικεία για τους hardcore fan της σειράς. Πατώντας συγχρόνως  forward, hard-punch και hard-kick, ο Ryu θα μπορεί να κάνει απόκρουση εισερχόμενων επιθέσεων (parry incoming attacks ).

Το parry system το συναντήσαμε στο Street Fighter 3: Third Strike. Το “Diago comeback“, που το συναντήσαμε στο Evolution 2004 fighting tournament, έκανε πολύ γνωστή τη χρήση των parries μιας που ο διαγωνιζόμενος Daigo Umehara κατάφερε να τα χρησιμοποιήσει ξεφεύγοντας από βέβαιο θάνατο και νικώντας τον αγώνα!

 

More Stories
Το Samsung Galaxy S20+ εμφανίστηκε σε live φωτογραφίες.