Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ των TGA 2023 και το νέο God of War Ragnarök: Valhalla | Game Recap #148»

Νέο φθηνότερο Xbox One εντός του 2014;

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες σχετικά με το μέλλον του Xbox One και τις επικείμενες πολιτικές της Microsoft γύρω από το brand του Xbox. Τι ισχύει όμως πραγματικά;

microsoft-employees-get-a-white-limited-edition-xbox-one-1

Εδώ στο Busted, ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα και αποφεύγοντας να δημοσιεύουμε τυχαίες και διάσπαρτες φήμες ανακαλύψαμε οτι η είδηση που φαίνεται πως ευσταθεί περισσότερο είναι αυτή της κυκλοφορίας νέας έκδοσης Xbox One, προφανώς χωρίς Kinect, σε χαμηλότερη τιμή εντός του 2014.

Παρόλα αυτά δεν έχει διαρρεύσει κάτι περισσότερο για το εάν πρόκειται να δούμε μία κονσόλα χωρίς Blu-Ray Driver ή όπως είναι στη παρούσα μορφή.  Η λευκή έκδοση της κονσόλας επίσης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να την δούμε στα ράφια των καταστημάτων τους επόμενους μήνες.

Halo Xbox One Reveal 02

Αναφορικά, οι διαρροές ολοκληρώνονται με την επικείμενη  κυκλοφορία του Halo 2 Anniversary Edition στις 11 Νοεμβρίου συμπεριλαμβανομένου early beta access στο Halo 5.

Ολοκληρώνοντας, η Microsoft επιθυμεί πασιφανέστατα να ανταγωνιστεί τα επίπεδα τιμών του PS4, που κυμαίνεται εκεί γύρω στα 400 ευρώ.

Θα βλέπατε θετικά μία τέτοια κίνηση της Microsoft; Θα αποφασίζατε να αγοράσετε, αν δεν έχετε απόφασίσει να αγοράσετε ήδη, Xbox One;

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!