Νέες πληροφορίες για το Vampyr της Dontnod

Dontnod Entertainment, έδωσε νέες πληροφορίες στο προσκήνιο για το πολύ-αναμενόμενο παιχνίδι της, το Vampyr. Πρόσφατα μάθαμε την περίοδο κυκλοφορίας του τίτλου, νέες εικόνες αλλά και νέες πληροφορίες για το Gameplay του.

Αρχικά, η ομάδα ανάπτυξης του Vampyr, δήλωσε πως στο παιχνίδι είναι ικανό να ολοκληρωθεί, χωρίς ο πρωταγωνιστής του, ο Jonathan Reid να σκοτώσει κανέναν, κάτι δύσκολο και προκλητικό. Ο Phillipe Moreau, επικεφαλής της ομάδας, δήλωσε επίσης πως ο τίτλος θα έχει 4 διαφορετικά τέλη. Το παιχνίδι θα δοκιμάζει την ηθική μας βάζοντας μας να επιλέξουμε καθοριστικές επιλογές αλλά και ποιον ή πως θα σκοτώσουμε κάποιον, όπως ακριβώς και στο εντυπωσιακό της τίτλο το Life is Strange.

Τέλος, εκτός από τις παραπάνω εικόνες, η Dontnod Entertainment έδωσε στην κυκλοφορία νέα Screenshots από το Vampyr, ενώ ανακοίνωσε την περίοδο κυκλοφορίας του RPG τίτλου της. Το Vampyr, μαζί με το Call of Cthulhu: Depths of Madness θα κυκλοφορήσουν το τελευταίο τετράμηνο του 2017. Αν όλα πάνε καλά, και δεν χρειαστεί κάποια καθυστέρηση, θα δούμε το Vampyr ανάμεσα από τον Σεπτέμβριο με τον Δεκέμβριο.

Το Vampyr βρίσκεται υπό ανάπτυξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC το 2017.

Τι γνώμη έχετε για τις εικόνες; Είστε φαν του Vampyr; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.