Νέες πληροφορίες για Cross-saves και Backwards Compatibility

Στην Playstation Support σελίδα της Sony, είδαμε μια νεα είδηση  όπου επιβεβαιώνει ότι η μεταφορά των saves σας από το ps4 στο ps5 θα γίνεται με wi-fi . Ωστόσο ο χρήστης θα μπορεί να πάει στο library και να κατεβάσει τα saves του μέσω του cloud αμα ειναι ps plus συνδρομητής.

Επιπρόσθετα διαβάσαμε πως για να παίξει  κάποιος παιχνίδια του ps4 στο ps5 όπου έχει ήδη αγορασμένα θα είναι πολύ απλό, με λίγα λόγια απλά θα τα κατεβάζει στην νέα του κονσόλα , και τα blu-rays απλά θα λειτουργουν κατευθείαν όταν θα τα βάζετε στο PS5. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί κάποιος να τα βρει σε μια κατηγορία εν ονόματι “game hub” στο καινούργιο λειτουργικό του PS5.

Τέλος η εταιρία έχει συνηθίσει να λέει πως θα μπορούμε να παίξουμε κανονικά το μεγαλύτερο ποσοστό των παιχνιδιών του ps4 στο PS5. Ωστόσο αυτή την φορά δημοσίευσε μια λίστα παιχνιδιών που δεν θα είναι συμβατά με αυτή την λειτουργία.
Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

DWVR

Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2

Just Deal With It!

Shadow Complex Remastered

Robinson: The Journey

We Sing

Hitman Go: Definitive Edition

Shadwen

Joe’s Diner

Τέλος η Sony προειδοποιεί πως κάποια παιχνίδια ίσως έχουν προβλήματα εφόσον οι δύο κονσόλες έχουν κάποιες διαφορές όπως το share button που τώρα έγινε create , το In-Game Live από το PlayStation και τα PS4 tournaments.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε τι μας επιφυλάσσει η εταιρία για την καινούργια γενιά με το Dualsense στα χέρια μας , σε σχεδόν ένα μήνα.

Μπορείτε να δείτε στο recap μας στο YouTube που συζητήσαμε για το εσωτερικό μέρος του Ps5 παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
LG G4: Ξεκίνησε το update σε Android Nougat!