Νέα έκτακτα μέτρα κατά του κορωνοϊού περιορίζουν το Gaming στην Ελλάδα!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Στα νέα μέτρα που λαμβάνονται στη χώρα μας για την προστασία από τον κορωνοϊό και τον περιορισμό της μετάδοσης του μέσω ελεγχόμενης κυκλοφορίας πολιτών και άλλων μέτρων, πλέον στο στόχαστρο μπαίνει και το Gaming! Το Gaming, αγαπητοί φίλοι, που μας κρατά απασχολημένους, τουλάχιστον μέχρι σήμερα καθώς βρισκόμαστε, κατά το δυνατόν, σε καραντίνα μέσα στο σπίτι μας. Ποια είναι αυτά τα μέτρα και γιατί πάρθηκαν αυτή τη χρονική στιγμή;

Τα μέτρα λοιπόν αναφέρουν πως το Gaming πλέον επιτρέπεται για τριάντα λεπτά ημερησίως, μη βίαιων παιχνιδιών ακόμα και από ενήλικες. Για να έχουμε το δικαίωμα των τριάντα λεπτών θα πρέπει να στείλουμε μήνυμα στον ειδικό αριθμό επιλέγοντας τον κωδικό 0101 και στέλνοντας σέλφι από το κινητό μας με το πότε ξεκινάμε, τι παίζουμε και πότε τελειώνουμε. Επίσης, αναφέρεται ρητά ότι απαγορεύεται, για μία ώρα αφού σταματήσουμε το Gaming να εισέλθουμε στα κοινωνικά δίκτυα και να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε.

Οι λόγοι σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις των ειδικών, που οδήγησαν σε αυτά τα έκτακτα μέτρα περιορισμού του Gaming είναι γιατί μελέτες της τελευταίας πραγματικά στιγμής αναφέρουν ότι μέσω των βιντεοπαιχνιδιών που προβάλλονται στην οθόνη για πάνω από τριάντα λεπτά εκπέμπεται μία ακτινοβολία ειδικής συχνότητας που επιτρέπει στον ιό να αναπτύσσεται απευθείας μέσα στον οργανισμό μας και δει στις άνω περιοχές, στήθος, κεφάλι ενώ όσον αφορά τα κοινωνικά δίκτυα παρατηρήθηκαν έντονα φαινόμενα πως πολλοί χρήστες εισέρχονται αμέσως μετά σε αυτά και μαλώνουν για τις κονσόλες και τα παιχνίδια τους.

Να ευχηθώ σε όλους Καλή Πρωταπριλιά αλάνια μου aka April Fools’ Day και ελπίζω να κατάφερα να σας κάνω να γελάσετε λίγο αυτές τις περίεργες μέρες που διανύουμε. Καταλαβαίνετε πως όλα τα παραπάνω είναι αποκύημα της φαντασίας μου για μία πρωταπριλιάτικη φάρσα με πολύ χιουμοριστική διάθεση, που όπως κάθε χρόνο ετοιμάζω με «σατανική» διάθεση. Η χρονιά που μέχρι τώρα έχει φέρει τα πάνω κάτω έχει και κάποια θετικά και ένα από αυτά είναι η επικείμενη κυκλοφορία εξαιρετικών παιχνιδιών αλλά και των επόμενων κονσολών για τις οποίες ανυπομονούμε σαν άνθρωποι που αγαπάμε πολύ το Gaming.

Να σας υπενθυμίσω ότι πέρυσι την «πατήσατε» πάρα πολλοί με τον Kratos που επιστρέφει Ελλάδα στο God of War 2 ενώ πρόπερσι ξετρελαθήκατε με το Assassin’s Creed: Giourousi στα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Ελπίζω και φέτος να την «πατήσατε» επίσης και διασκεδάσετε. Εύχομαι σε όλους υγεία, καλό μήνα και να περνάτε όμορφα μένοντας κατά το δυνατό σπίτι για να προφυλαχθούμε όλοι από τον νέο κορωνοϊό. Παίξτε λοιπόν ελεύθερα και διασκεδάστε.

Για να περάσει η καραντίνα λίγο πιο ευχάριστα στο τέλος της εβδομάδας θα συζητήσουμε Live για το Gaming και όχι μόνο στο κανάλι μας στο YouTube. Επομένως κάντε ένα Subscribe όσοι δεν έχετε κάνει να είστε έτοιμοι. #Bustedeiste!

More Stories
Halo 5: Guardians μόνο στο Xbox One!