Μια ανακοίνωση για τον Duke Nukem έρχεται πολύ σύντομα

Αν και την μαγική χρονιά του 2016 οι πιο πολλοί γνωρίζουν τον Duke Nukem και το “μεγαλείο” του που μας έφερε το πολύ-αναμενόμενο (μέχρι βαρεμάρας) Duke Nukem Forever, δεν παύει να υπάρχουν και αυτοί που τον θυμούνται στα καλύτερα του και ελπίζουν σε ένα δυναμικό και ανανεωμένο τίτλο με πρωταγωνιστή τον Ηardcore Αnti-Ηero.

Για καλή μας τύχη, ο fan Alex Everatt έκανε ένα tweet στον CEO της Gearbox Software, την εκδότρια εταιρία που έχει τα πνευματικά δικαιώματα του χαρακτήρα και μας έδωσε τον τελευταίο τίτλο, τον Randy Pitchford. Το tweet λέει πως ένα Crossover μεταξύ των Duke Nukem και του Gears of War θα ήταν badass, και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, υπήρξε μια καθόλου αναμενόμενη ανταπόκριση.

Όπως φαίνεται η εταιρία, αναμένεται να κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τον Duke Nukem την 1η Δεκεμβρίου. Τώρα όλοι μας θα περιμένουμε μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, για τα The Game Awards 2016 και για μια ανακοίνωση σχετική με τον χαρακτήρα.

4733010-8380799852-dukex

Ίσως να μην έχει να κάνει με καινούριο τίτλο, μπορεί να μιλάμε για ένα ειδικό όντως για τον χαρακτήρα μέσα στο Gears of War 4, όπως ήδη έκανε η The Coalition με το μουσικό σχήμα Run the Jewels. Βέβαια υπήρξε και η παλιά υποθετική φήμη για εμφάνιση του Duke στο Battleborn, τίτλο που ανέπτυξε επίσης η Gearbox. Δεν έχουμε δει κανέναν καινούριο τίτλο με πρωταγωνιστή τον Duke από όταν κυκλοφόρησε το Forever, και η ανανεωμένη επανακυκλοφορία του Duke Nukem 3D για τα 20 χρόνια σίγουρα δεν μετράει. Μένει μόνο να έρθει η 1η Δεκεμβρίου και να δούμε τι κάλο θα ανακοινώσει η Gearbox για έναν χαρακτήρα δράσης, βγαλμένο από ταινίες των 80’s, που μεσουράνησε στα PC τα 90’s και πως θα καταφέρουν να τον φέρουν σε ένα αξιόλογο τίτλο κοντά και κόντρα στα μέτρα που έχουν θέσει οι σημερινοί τίτλων ταινιών και παιχνιδιών.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Warhammer: Vermintide 2