Μάθαμε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του Bleeding Edge,του Halo MCC (PC) και του Halo Reach (Xbox One) ;

Έχοντας παγώσει τις μπίρες για την σημερινή βραδιά της X019, που η Microsoft έχει ετοιμάσει για τους κατόχους του Xbox και όχι μόνο, περιμένουμε υπομονετικά να έρθει η 10.00 μμ που θα ξεκινήσει η ζωντανή παρουσίαση. Παρόλα αυτά έχουν διαρρεύσει όπως φαίνεται 2 ημερομηνίες.

Αυτή του Halo Master Chief Collection για το PC, που αρχικά ήταν η 3η Δεκεμβρίου, άλλαξε ξαφνικά ως την 14 Νοεμβρίου, δηλαδή σήμερα κι ξαναάλλαξε ως την 3η Δεκεμβρίου (η ώρα φαίνεται να είναι και αυτή που τελειώνει το Live Show). Μάλιστα την ίδια ημερομηνία φαίνεται να κυκλοφορεί και το Halo Reach (στο Store να γίνεται διαθέσιμο στις 3η Δεκεμβρίου.).

Το Halo Reach όμως στο Xbox One έχει διαφορετική ημερομηνία στο Store μέσω του Master Chief Collection, την σημερινή! Ίσως δηλαδή σήμερα έχουμε κάποια έκπληξη.

Το Bleeding Εdge της Ninja Theory, παρομοίως μέσω του Store, φαίνεται να έχει ημερομηνία κυκλοφορίας την 24η Μαρτίου. Δύο κλειστές Beta θα είναι διαθέσιμες, μία για όσους κάνουν Pre-order μία για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass. Τέλος όποιος προπαραγγείλει το Bleeding Edge ή το παίξει μέσω του Xbox Game Pass την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του θα λάβει ένα exclusive ingame Punk Pack (θα περιέχει τα fighter skins :  Punk Rock Nidhoggr, Butterpunk Buttercup, ένα ingame sticker Outrider ZeroCool καθώς και 3 Bonus Taunts)

Για να δούμε σήμερα λοιπόν!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

πηγή, πηγή

More Stories
Χωρίς εταιρεία ανάπτυξης το Dead Island 2