Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Το Google Play φέρνει το Material Design με μια νέα αναβάθμιση.

Πριν μερικά 24ωρα η Google ανακοίνωσε μέσα από τον  λογαριασμό της στο Twitter ότι ξεκινά τη διάθεση της νέας έκδοσης για το ηλεκτρονικό της κατάστημα Google Play, η οποία φέρνει στοιχεία από το νέο Material Design που έχουμε γνωρίσει ήδη στο νέο της λειτουργικό,  Android L. Ωστόσο κάποιοι έχουν λάβει την σχετική ενημέρωση  και μέσα στις επόμενες ώρες, ημέρες, δεν το γνωρίζουμε ακόμα ακριβώς, θα έρθει και σε εσένα.

Εδώ είναι κάποια  screenshots μερικών εφαρμογών, τα οποία έχω την τιμή να σου παρουσιάσω από το δικό μου Market :

Play1

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις στα screenshots, τα videos  βρίσκονται στην κορυφή , το background έγινε λευκό από γκρι που ήταν,  αν θυμάμαι καλά και γενικότερα όλα είναι μεγαλύτερα και  με περισσότερα χρώματα.

Δες και εδώ κάποια άλλα screenshots από τις άλλες προτάσεις του Google Play από βιβλία, μουσική κλπ. :

play2

Θα αναρωτιέσαι ίσως από που και ως που πήρα ή ήρθε σε εμένα η αναβάθμιση. Χμ, δεν μου ήρθε, αλλά ομολογώ ότι, ό,τι καινούριο και να βγει πρέπει να το δοκιμάσω από τους πρώτους, βλέπε Slingshot και έτσι βρήκα και κατέβασα με δική μου ευθύνη το .apk της εφαρμογής και το εγκατέστησα στην συσκευή μου. Αν είσαι λοιπόν από τους τολμηρούς και είσαι και εσύ βιαστικός, κατέβασέ το από εδώ.

Το Droid Life έκανε  την βρώμικη δουλειά για εσένα και σου παρουσιάζει σε ένα βίντεο και με περισσότερες λεπτομέρειες τις αλλαγές που έχει φέρει η νέα ενημέρωση. Περιμένω να  μοιραστείς μαζί μου την γνώμη σου για την νέα αλλαγή στο Google Play, στα σχόλια από κάτω.

 

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!