Κυκλοφόρησε δωρεάν Story DLC για το Assassin’s Creed Odyssey μαζί με το Update 1.06

Ευχάριστα νέα για τους κάτοχους του Assassin’s Creed Odyssey όλων των πλατφόρμων αφού κυκλοφόρησαν το Update 1.06 αλλά και το πρώτο δωρεάν Story περιεχόμενο υπο το όνομα Lost Tales of Greece. Πιο συγκεκριμένα το Update 1.06 προσφέρει εκτός των πολλών Fixes ένα μενού που μπορούμε να δούμε με λεπτομέρεια τα στατιστικά του χαρακτήρα μας, αλλά και τη δυνατότητα να γίνεται το Crafting των regular arrows αυτόματα.

Οι ιστορίες Lost Tales of Greece θα έρχονται ανά τακτά διαστήματα εντελώς δωρεάν και ήδη κυκλοφορεί η πρώτη ιστορία με το όνομα “Τhe Show Must Go On“. Οι υπόλοιπες αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο χρονικό περιθώριο των 2 προγραμματισμένων DLC που περιέχονται στο Saeson Pass.
Το όλο μέγεθος του update 1.06 και του πρώτου μέρους του Lost Tales of Greece ανέρχεται στα 4.1GB για το PlayStation 4 και Xbox One ενώ στο PC ανέρχεται στα 3.6GB.

 Διαβάστε το Review μας όσοι δε το παίξατε και να μας πείτε όσοι το τελειώσετε αν σκοπεύετε να επιστρέψετε στην αρχαία Ελλάδα για τη νέα περιπέτεια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Η Microsoft θα φέρει το Game Pass στο Nintendo Switch (Φήμη)