Φήμη θέλει τον Kojima να συμφωνεί με την Konami για νέο Silent Hill

Ακραία μεν αλλά και πάλι φήμη

Ποιος θα το περίμενε ότι τα ονόματα των Hideo Kojima και Konami θα έμπαιναν ξανά στην ίδια πρόταση, ειδικά όταν αφορά συνεργασία, μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του πριν από μερικά χρόνια.

Η φήμη λοιπόν έρχεται από τον χρήστη του Reddit, Sarkzt0001, ο οποίος σύμφωνα με moderator της πλατφόρμας έδωσε κάποιες αποδείξεις των ισχυρισμών του αλλά δεν μπορούν και πάλι να είναι 100% σίγουροι και αναφέρει ότι:

Η συμφωνία μεταξύ Kojima και Konami προκειμένου να αναλάβει την IP του Silent Hill θεωρείται σχεδόν δεδομένη. Ο Kojima θα έχει λευκή επιταγή για να κάνει ότι θέλει, με την Konami να έχει λόγο μόνο ως προς τον πρωταγωνιστή.

Μάλιστα οι συζητήσεις με την Konami ήταν που έκαναν τον σχεδιαστή Kenichiro Imaizumi, που ακολούθησε τον Kojima στο νέο στούντιο, να αποχωρήσει. Το πρόβλημα του Kojima με την Konami δεν ήταν το Silent Hill αλλά αποκλειστικά το Metal Gear Solid V.

Το νέο Silent Hill φημολογείται ότι θα είναι τρίτου προσώπου και όχι πρώτου όπως το PT.

Προσωπικά θεωρώ ότι το παραπάνω σενάριο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να είναι υπαρκτό, οπότε μην ενθουσιάζεστε απευθείας αλλά εάν η Konami αποφάσιζε να δώσει το έτσι κι αλλιώς ξεχασμένο IP του Silent Hill στον Kojima, έχοντας λαμβάνειν από τις πωλήσεις του, τότε κερδισμένοι θα ήταν όλοι. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Νέες πληροφορίες για το Hellblade: Senua’s Sacrifice της Ninja Theory