Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Κι όμως υπάρχει σημάδι ότι το Skull & Bones μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα!

Και δεν θα το πιστεύουμε

Ποιος θυμάται άραγε το Skull & Bones που ανακοινώθηκε από τη Ubisoft πριν από περίπου πέντε χρόνια και αφορά ένα open-world (open-sea καλύτερα) παιχνίδι πειρατών που πέρασε όμως από φουρτουνιασμένες θάλασσες. Παρόλα αυτά υπάρχει σημάδι ότι μπορεί να βγει στη στεριά και μάλιστα σχετικά σύντομα.

Όπως εντοπίστηκε στο Reddit, το παιχνίδι βαθμονομήθηκε στη Βραζιλία. Παραθέτει μάλιστα η καταχώρηση ότι το παιχνίδι αφορά πλατφόρμες τρέχουσας γενιάς, χωρίς να αναφέρεται όμως η προηγούμενη γενιά (PS4, Xbox One). Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη βαθμονόμηση που λαμβάνει ο τίτλος. Τον περασμένο μήνα, η έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστή βαθμονομήθηκε στη Νότια Κορέα. Αυτά λοιπόν δεν μπορούν να είναι οι συμπτώσεις και ίσως δείχνουν ότι Skull & Bones έχει παρόν και μέλλον.

Η τελευταία επίσημη λέξη για το παιχνίδι προήλθε από μια αναφορά κερδών, στην οποία η Ubisoft δηλώνει ότι το Skull & Bones θα κυκλοφορήσει εντός του οικονομικού έτους 2022 (δηλαδή μεταξύ 1ης Απριλίου 2022 και 31ης Μαρτίου 2023), οπότε όλα αυτά φαίνεται να συμβαδίζουν. Για να δούμε.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!