Κανένας δεν είναι ασφαλής στο The Last of Us Part II

Κάτι που πολλούς απασχολεί με το επερχόμενο The Last of Us Part II είναι τί γίνεται με τους κύριους χαρακτήρες του πρώτου μέρους, Ellie και Joel. Και η δήλωση του Neil Druckmann ίσως να μην αρέσει σε κάποιους.

Κατά τη διάρκεια της PlayStation Experience, ο δημιουργός δήλωσε πως “κανένας δεν είναι ασφαλής” και ότι “όλοι πεθαίνουν κάποια στιγμή“. Πρόσθεσε πως θα υπάρχουν πραγματικά ρίσκα και τόνισε πως κανένας δεν είναι ασφαλής, ούτε οι Ellie και Joel, καθώς στο επίκεντρο του τίτλου θα είναι το μίσος που υπάρχει στον κόσμο του παιχνιδιού, ενώ το πρώτο μέρος ήθελε να περάσει το μήνυμα της αγάπης.

Παράλληλα, μεγάλο παραμένει το ποσοστό κοινού που αναρωτιέται για το τι γίνεται με τους χαρακτήρες του πρώτου μέρους, και ειδικά με τον Joel, με διάφορες εκδοχές να κυκλοφορούν από την αποκάλυψη του τίτλου. Και φυσικά η Naughty Dog συνεχίζει το teasing με μικρά Easter Eggs, όπως πχ στα posters που έβγαλαν πριν περίπου δύο μήνες.

Τέλος, γνωρίζουμε πως η ανάπτυξη βρίσκεται περίπου στο 60%, ένα μεγάλο μέρος θα είναι στο Seattle, στους fans του πρώτου ίσως να μην αρέσει τόσο πολύ το 2ο μέρος (δήλωση του Druckmann), θα συνεχίσουν να κάνουν linear single-player τίτλους και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στην E3 2018.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Iron Μan DIY Gadget που θα λατρέψεις.