Επίσημα η Sony δεν θα παρευρεθεί και στην E3 2020

Για δεύτερή συνεχόμενη χρονιά

Πολλές φήμες ακούγονταν τον τελευταίο καιρό ότι η Sony θα είναι εκτός E3 και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπου τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

Η Sony επιβεβαίωσε στο GamesIndustry.biz ότι δεν θα παρευρεθεί στην E3 φέτος, αναφέροντας ότι “το όραμα της E3 2020 δεν είναι ο σωστός χώρος για αυτό στο οποίο εστιάζουμε φέτος.” Η Sony, αντίθετα, σχεδιάζει, να αποκαλύψει τα σχέδιά της για το PS4 και το PS5 με τη συμμετοχή εκατοντάδων καταναλωτικών εκδηλώσεις ανά τον κόσμο”

“Μετά από διεξοδική αξιολόγηση, η SIE αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην E3 2020”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Sony. “Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ESA ως οργανισμό, αλλά δεν αισθανόμαστε το όραμα της E3 2020 είναι ο σωστός χώρος για αυτό στο οποίο εστιάζουμε φέτος.“Θα βασιστούμε στη στρατηγική μας για τις παγκόσμιες εκδηλώσεις το 2020 συμμετέχοντας σε εκατοντάδες καταναλωτικές εκδηλώσεις ανά τον κόσμο. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι οπαδοί αισθάνονται μέρος της οικογένειας PlayStation και έχουν πρόσβαση για να παίξουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Έχουμε μια φανταστική σειρά από τίτλους που έρχονται στο PlayStation 4 και με την επερχόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5, προβλέπουμε πραγματικά σε ένα χρόνο εορτασμού με τους οπαδούς μας. “

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Story trailer για το Black Ops 3