Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»

“Υπερατλαντική” αναγνώριση για το Busted (NeoGAF, Gamepur, GameZone)

Είναι στιγμές που θέλεις να μεταφέρεις την αυθόρμητη χαρά σου στην κοινότητα για κάτι ιδιαίτερα πρωτοφανές και τιμητικό που σκέφτεσαι από τα “αν” μέχρι το τρόπο που θα το κάνεις χωρίς να παρεξηγηθείς για έπαρση.

Μία από αυτές τις στιγμές αποτελεί και η συγκεκριμένη οπότε θα προσπαθήσω να μεταφέρω τη στιγμή όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Πάμε να δούμε τι έγινε λοιπόν και όλοι εδώ στο Busted είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Στα gaming sites που ενημερώνεστε καθημερινά, συμπεριλαμβανομένου και του Busted, γίνεται κατά κόρον αναδημοσίευση ειδήσεων, μεταφρασμένες στα ελληνικά, από αντίστοιχα sites του εξωτερικού, διάφορες πηγές άντε και κάνα press kit. Πόσες φορές όμως συμβαίνει το αντίθετο; Πόσες φορές ένα πετυχημένο site του εξωτερικού, από τις Η.Π.Α. στη συγκεκριμένη περίπτωση, χρησιμοποιεί ένα ελληνικό site για πηγή;

Συγκεκριμένα, στο Busted προσπαθούμε να παράγουμε πρωτογενές υλικό άρθρων ώστε να συνυπάρχει με όλη την επικαιρότητα που αναδημοσιεύεται από το εξωτερικό για μία ολοκληρωμένη ενημέρωση και προβληματισμό της κοινότητας. Αυτό ακριβώς συνέβει και με το πρόσφατο άρθρο σχετικά με το Grand Theft Auto V που φέρει τον τίτλο “Κάτι τεράστιο έρχεται στο Grand Theft Auto V” που προέκυψε ύστερα από πολυήμερη έρευνα του δικού μας Αντώνη Κοντοδήμα και που αφορά το ενδεχόμενο ενός μεγάλου expansion στο Grand Theft Auto V. Ο Αντώνης δεν έμεινε μόνο στην αποτύπωση του πορίσματος αλλά αποτύπωσε στην οθόνη όλη την έρευνά του.

Κάπου εκεί μπαίνει το GameΖone.com, όταν με μεγάλη μας χαρά κατά την περιήγησή μας στο διαδίκτυο βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το παρακάτω άρθρο που χρησιμοποίησε ως πηγή το Busted και μάλιστα αναφέρεται πολλάκις σε αυτό. Καταλαβαίνετε πως μπορεί να αισθανθήκαμε όταν είδαμε αυτό το μικρό δείγμα αναγνώρισης από ένα site της Αμερικής που αποτελεί και καθημερινό μας προορισμό αλλά μετράει και περί τους 450.000 fans στο Facebook, για όσους έχουν σημασία τα νούμερα. Πάμε να δούμε πως δημοσιεύθηκε το άρθρο στο GameZone, κάντε κλικ για μεγέθυνση.


gamezone-busted-1


Η συνέχεια στην ευτυχία δόθηκε όταν είδαμε πως με λίγα κλικ παραπάνω αντιληφθήκαμε ότι το Busted έχει “ανέβει” στο διάσημο NeoGAF αλλά και στο Gamepur. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και αντίστοιχα screenshots απο τα συγκεκριμένα.


busted-neogaf-1


busted-gamepur-1


Χωρίς να σταθώ στην ουσία και το περιεχόμενο της είδησης ή της πηγής καλύτερα που χρησιμοποιήθηκε, θεωρώ πως η τιμή ξεπερνάει το Busted και πηγαίνει σε όλη την ελληνική gaming σκηνή δείχνοντας και στους έξω πως και η gaming ειδησεογραφία στην Ελλάδα δεν αναπάραγει και αναδημοσιεύει μόνο αλλά μπορεί και να παράξει.

Προσωπικά θεωρώ ακόμη μία καλή ευκαιρία να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά στη Busted κοινότητα και τους αναγνώστες μας που καθημερινά μας στηρίζετε με τις επισκέψεις, τα σχολια και τα μηνύματά σας.

Συνεχίζουμε ακόμη δυνατότερα…

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!