Ιδού οι νέες GoPro Hero7

Η GoPro ανακοίνωσε τρεις ολοκαίνουριες action cam οι οποίες μεταξύ τους έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά ενώ διαφέρουν σε άλλα, με την εταιρεία να τις διαχωρίζει με βάση το χρώμα τους.

Ξεκινώντας από τη ναυαρχίδα της σειράς, την Hero7 Black, μπορεί να καταγράψει 4Κ βίντεο στα 60fps και ενσωματώνει τη λειτουργία HyperSmooth που προσδίδει εξαιρετική σταθεροποίηση κατά την καταγραφή, υποσχώμενη ομαλότητα επιπέδου gimbal! Έχει φακό 12MP και μπορεί να τραβήξει RAW φωτογραφίες. Επιπλέον, έχει προστεθεί και το χαρακτηριστικό SuperPhoto Auto HDR. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το μοναδικό από τα τρία που έχει θύρα για εξωτερικό μικρόφωνο, μπαταρία που αλλάζει αλλά και δυνατότητα για live streaming (720p), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά με κάμερα της GoPro.

H GoPro Hero7 Silver έχει φακό 10MP και μπορεί να καταγράψει βίντεο 4Κ στα 30fps. Ο σταθεροποιητής εικόνας της συγκεκριμένης είναι συμβατικός και όχι ο HyperSmooth.

Η τρίτη και φθηνότερη action cam της σειράς είναι η Hero7 White η οποία έχει επίσης 10MP φακό αλλά μπορεί να καταγράψει βίντεο έως 1080p @60fps.

Και τα τρία μοντέλα είναι αδιάβροχα έως 10 μέτρα χωρίς έξτρα καπάκι για υποβρύχιες λήψεις και ενσωματώνουν 2 ιντσών οθόνη αφής. Ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό των τριών είναι το κατακόρυφο portrait mode που δίνει μία αισθητική αλά Instagram Stories.

Όσον αφορά στις τιμές του, η Black κοστίζει 430 ευρώ, η Silver 330 ευρώ και η… λευκή της “παρέας” θα πωλείται στα 220 ευρώ. Θα γίνουν διαθέσιμες από την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

More Stories
21 Ιουνίου το Steam Summer Sale 2018;