Η σειρά Redmi Note 11 θα υποστηρίζει 120W φόρτιση

Στις 28 Οκτωβρίου αναμένουμε από την Xiaomi να ανακοινώσει τα νέα smartphones που θα απαρτίζουν τη σειρά Redmi Note 11. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo ότι  η συγκεκριμένη σειρά θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 120W, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε σειρά της μεσαίας κατηγορίας.

Τέτοια τεράστια ταχύτητα φόρτισης αναμένεται να είναι μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με τη σειρά Note 10 που υποστηρίζει ταχύτητες έως 67W στην Κίνα και έως 33W στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες τα 120W να αφορούν σε συσκευές που θα διατεθούν σε όλες τις αγορές από τη στιγμή που το Redmi 11T Pro που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, υποστηρίζει τις ίδιες ταχύτητες και δεν θα έχουμε διαχωρισμό Ασίας και υπόλοιπου κόσμου.

Εν τω μεταξύ, μία επερχόμενη συσκευή Xiaomi (πιθανόν κάποιο από την Note 11 σειρά) εμφανίστηκε στο Geekbench. Το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει τον αριθμό 21091116C/21091116UC και έχει 8GB RAM, Android 11 και έναν επεξεργαστή που μάλλον είναι ο Dimensity 920.

Σε λίγες ημέρες έρχονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Πηγή