Η Redmi συγχαίρει την OnePlus αλλά ταυτόχρονα της ζητάει να κάνει στην άκρη για το πραγματικό Flagship Killer που ετοιμάζει

Η Redmi έχει στα σκαριά νέα ναυαρχίδα η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδία και θα εντυπωσιάζει τόσο από άποψη specs όσο και από άποψη τιμολόγησης!

Ένα πολύ ωραίο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες όταν ο VP της Xiaomi, Manu Jain, αποφάσισε να συγχαρεί την OnePlus για το λανσάρισμα της ναυαρχίδας της, OnePlus 7 Pro. Ο Jain, όμως, δεν έμεινε εκεί αλλά εξέφρασε σε λίγες γραμμές την άποψη του ότι το στοιχείο του “flagship killer” που είχε ξεκινήσει η ίδια η OnePlus έχει πλέον εξαφανιστεί για τα καλά. Μάλιστα, ζητάει από την εταιρεία να κάνει στην άκρη για το πραγματικό flagship killer, δηλαδή την νέα συσκευή της Redmi που θα είναι το Redmi K20! Η συγκεκριμένη συσκευή ονομάστηκε ήδη από τον αντιπρόδεδρο της Redmi ως Flagship Killer 2.0 και μάλιστα έχουμε και την κωδική ονομασία του που είναι “Demon King“.

Επιλέγουν να μην συμβιβάζονται (Never Settle) με ό,τι έχει να κάνει με την τιμολόγηση. Στη Xiaomi θέλουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε αυτήν την καινοτομία σε όλους με το να κατασκευάζουμε τέτοια Flagship Killers, όπως θα δείτε ξανά σύντομα. – Manu Jain

Πίσω στο 2014, η OnePlus διαφήμιζε παντού ότι τα τηλέφωνά της είναι flagship killers, δηλαδή χάρη στην πολύ χαμηλή τιμή τους και τα κορυφαία τους χαρακτηριστικά, “σκοτώνουν” τις υπόλοιπες ναυαρχίδες αλλά από τότε η εταιρεία σταθερά αυξάνει τις τιμές της. Με το τελευταίο OnePlus 7 Pro να ξεκινάει από τα 699 ευρώ (η βασική έκδοση) και να φτάνει έως και τα 820 ευρώ, είναι λογικό να αρχίσει να συγκρίνεται πλέον (στην τιμολόγηση) με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Η νέα ναυαρχίδα της Redmi αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα και γνωρίζουμε ότι θα ενσωματώνει τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 855 και φακό 48MP χωρίς να ανεβάζει τα ποσά στα επίπεδα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Πηγή

More Stories
Κυκλοφόρησε το Football Manager Handheld 2014