Η Ready at Dawn θέλει να επιστρέψει με νέο ΑΑΑ τίτλο

Έχουν περάσει 3 χρόνια από την κυκλοφορία του The Order: 1886 στο PlayStation 4. Μια κυκλοφορία που δέχτηκε πολλές επικρίσεις από το κοινό με αφορμή την μικρή διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτές οι επικρίσεις έφεραν την Ready at Dawn σε δύσκολη θέση και πλέον προσπαθεί να ξαναμπεί στο “παιχνίδι”.

Ο CEO της εταιρίας, Ru Weerasuriya, έδωσε μια συνέντευξη στο Polygon και μέσα από αυτήν βγάλαμε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για το The Order: 1886 όσο και για την λογική της εταιρίας σε ότι αφορά το gaming. Πιο συγκεκριμένα, ο CEO αναφέρθηκε στις πωλήσεις του τίτλου λέγοντας ότι υπήρξαν σταθερές με την πάροδο του χρόνου κάτι που επιδίωκαν από την αρχή της ανάπτυξης. Επίσης είπε ότι οι δημιουργοί έχουν ετοιμάσει αρκετές ιδέες και για το sequel του The Order αλλά η απόφαση παραμένει στα χέρια της Sony.

Μετά το The Order η Ready at Dawn έχει κυκλοφορήσει άλλα 2 παιχνίδια. Το πρώτο είναι το Deformers το οποίο ήταν ένα multiplayer brawler που δεν πήρε καλές κριτικές και οι παίκτες του γύρισαν την πλάτη. Το δεύτερο είναι το Lone Echo το οποίο εκδόθηκε από την Oculus Studios ως αποκλειστικότητα για το VR headset της εταιρίας και πήρε διθυραμβικές κριτικές. Όπως βλέπουμε η εταιρία δυσκολεύτηκε και για γι’αυτό επιθυμεί να δοκιμάσει έναν νέο ΑΑΑ τίτλο και να μας δείξει τις δυνατότητες της. Πάνω σε αυτό ο Weerasuriva αναφέρει:

Έχουμε στο DNA μας τους ΑΑΑ τίτλους. Έχουμε περάσει από πολλά στάδια στην βιομηχανία, από platformers σε παιχνίδια δράσης και από RPG σε VR παιχνίδια. Στα 15 χρόνια ζωής του studio έχουμε μάθει πάρα πολλά. Γι’ αυτό τον λόγο η φυσική συνέχεια για εμάς είναι μια νέα προσπάθεια σε παιχνίδι κονσόλας με μεγάλο budget. Νομίζω πως άμα μας δοθεί η ευκαιρία θα καταφέρουμε να φτιάξουμε κάτι μοναδικό.

Μένει να δούμε αν η Sony ή κάποια άλλη εταιρία θα εμπιστευτεί την Ready at Dawn για να μας δείξει ένα νέο δημιουργημά της.

Θα σας άρεσε ένα sequel του The Order: 1886; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Tekken 7: Αποκαλύφθηκε το File Size του παιχνιδιού για το PS4