Η ομαλή εξέλιξη του motion capture του επερχόμενου Last of Us: Part II

Το Last of Us: Part ΙΙ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια αυτής της γενιάς, παρόλο που πρόκειται να αργήσει να βγει στα ράφια, και οι fans του παιχνιδιού θα είναι προφανώς απίστευτα ενθουσιασμένοι ακούγοντας ότι η παραγωγή του παιχνιδιού κινείται όμορφα και ομαλά. Όπως σύμφωνα με κάποιες εικόνες που έχουν ανεβάσει οι εργαζόμενοι του παιχνιδιού, μας δείχνουν ότι το motion capture βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Ashley Johnson, η οποία ενσάρκωσε την Ellie στο The Last of Us και προφανώς θα επαναλάβει το ρόλο της στο επερχόμενο παιχνίδι. Δημοσίευσε μια εικόνα του εαυτού της στον εξοπλισμό motion capture, συνοδευόμενη από μια χιουμοριστική λεζάντα που έλεγε “Αν κάποιος άλλος μου πει, Έχετε κάτι στο πρόσωπό σας, θα φάει μπουνιά“, αναφερόμενη στα πράγματα που έβαζαν στο πρόσωπο των ηθοποιών κατά το motion capture.

Εν τω μεταξύ, η Shannon Woodward, που είναι γνωστή για το ρόλο της στην τηλεοπτική εκπομπή Westworld και παίζει επίσης μέρος στο επερχόμενο παιχνίδι της Naughty Dog, δημοσίευσε επίσης στο Instagram μια εικόνα του εαυτού της εργαζόμενη και αυτή στο motion capture.

Το Last of Us: Part II δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά υποθέτουμε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Θα μάθουμε σίγουρα περισσότερες πληροφορίες φέτος από την Sony λογικά κατά την διάρκεια της Ε3.

Ποια η άποψή σας για το επερχόμενο Last of Us: Part II; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!