Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
Silent Hill
Silent Hill

Η Konami θέλει να φέρει τη σειρά Silent Hill στα PS5 και Xbox Series X|S αλλά διαφορετικά

Θα θέλαμε μάλλον διαφορετικά

Η Konami φέρεται να θέλει να μεταφέρει τη σειρά Silent Hill στα PS5 και Xbox Series X|S, ίσως και στα PS4 και Xbox One αλλά όχι με τον τρόπο που θα περιμέναμε.

Συγκεκριμένα σε ένα από τα πέντε μικρού μήκους ντοκιμαντέρ που δημοσίευσε η Konami στο YouTube τη νύχτα που κυκλοφόρησε το δωρεάν The Short Message και ακόμα πιο συγκεκριμένα στο τέταρτο βίντεο μία developer που εργάστηκε στον τίτλο αυτό ανέφερε ότι η Konami είχε αρχικά επικοινωνήσει με την ομάδα Hexadrive, ένα στούντιο που είχε δουλέψει κυρίως στη μεταφορά παλαιότερων παιχνιδιών μέχρι που βοήθησε στην ανάπτυξη του The Short Message, προκειμένου να μεταφέρει ως port και όχι ως Remake, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με το πολύ αναμενόμενο Silent Hill 2, τη σειρά Silent Hill.

Για να δούμε εάν τελικά αυτά τα ports θα γίνουν πράξη αν και άποψή μου είναι πως πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο των Remake, όπως κάνει και η Capcom και όπως κάνει και η ίδια με το Silent Hill 2. Η απλή μεταφορά των παλιών, όπως έκανε και με τα Metal Gear Solid είναι καθαρά για συναισθηματικούς λόγους.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!