Η Inxile Entertaiment ‘χαίρει άκρας εμπιστοσύνης’ από την Microsoft

και εμείς σας εμπιστευόμαστε, φέρτε μας το Wasteland 3!

H Inxile Entertainment ετοιμάζεται να μας φέρει 2 παιχνίδια στο άμεσο μέλλον. Το πρώτο όπως είχαμε αναφέρει είναι το Bard’s tale Director’s Cut στις 27 Αυγούστου και το επόμενο είναι το Wasteland 3, κοινώς ως μέλος των Xbox Game Studios ενδέχεται να εμπλουτίσει τη βιβλιοθήκη μας με Rpgs.

Σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσαν οι Brian Fargo και Tim Campbell της Inxile Entertainment στο Wccftech, ερωτήθηκαν μεταξύ άλλων για την εμπειρία τους από τη στιγμή που έγιναν μέλος των Xbox Game Studios μέχρι τώρα. Αυτοί αποκρίθηκαν λέγοντας ότι η Microsoft τους εμπιστεύεται, δίνοντας τους το ελεύθερο. Παρόλο που η εξαγορά οποιουδήποτε στούντιο από κάποιον μεγάλο Publisher φέρνει ανησυχία για τα μελλοντικά παιχνίδια στους Fans η Inxile χαίρει άκρας εμπιστοσύνης.

“Ναι, νομίζω ότι είμαστε τυχεροί επειδή η Microsoft μας εμπιστεύεται. Νομίζω ότι αυτό είναι πάντα μια ανησυχία, όταν δηλαδή οι εταιρείες αγοράζονται, από κάποιον άλλο.Υπάρχει μια λογική του “Πάει η εταιρεία τώρα”. Αλλά ειλικρινά με την Microsoft, είναι σε κατάσταση ‘σας εμπιστευόμαστε’. Εννοώ, ακόμη και όταν αρχίζουμε να μιλάμε για το τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον. αρχίζουμε να περιγράφουμε λεπτομερώς και  αυτοί λένε ‘Εμείς σας εμπιστευόμαστε’ “.

Παράλληλα τόνισαν ότι το Wasteland 3 θα είναι καλύτερο τώρα που είναι μέλη των Xbox Game Studios από ότι ήταν μόνοι τους πριν.  Αυτό ενδεχομένως οφείλεται στην εσωτερική συνεργασία που έχουν τα Xbox Game Studios μεταξύ τους.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ιδρυτής Brian Fargo:
Μοιραζόμαστε μεtaξύ μας όλα τα στούντιο. Εννοώ πχ, μιλήσαμε με τα παιδιά στην The Coalition (Gears 5). Αν κάνουμε κάτι που περιλαμβάνει Shooting, θα τους πάρουμε τηλέφωνο . Αν θέλουμε να κάνουμε οτιδήποτε έχει νερό, ξέρετε, θα μιλήσουμε με τα παιδιά που κάνουν το Sea of Thieves και θα πούμε «Εη, απλά μας πείτε για την τεχνολογία νερού». Αυτό που είναι υπέροχο…  όλοι μοιράζονται τα πάντα, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο με τη τέχνη μας.”

To Wasteland 3 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 σε Xbox One, PC, PlayStation 4 ενώ θα εισέλθει στο Xbox Game Pass την ημέρα κυκλοφορίας του.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

πηγή

More Stories
Borderlands 2 δωρεάν στο Steam αυτήν την εβδομάδα