Η ημερομηνία που θα αποκαλυφθεί το Star Wars Jedi: Fallen Order 2 (φήμη)

Ίσως το "May the 4th" φέρει πολλά μαζί του

Μετά από πολλές απόπειρες της EA να εγκαθιδρύσει ένα στιβαρό game σε σχέση με το θρυλικό saga των Star Wars να πέφτουν στο κενό, το Star Wars: Jedi Fallen Order καταφέρνει να πετύχει την απόλυτη ισορροπία και η Respawn Entertainment υπό την καθοδήγηση του Stig Asmussen, προσφέρει σε κοινό και κριτικούς ένα στιβαρό single-player παιχνίδι που κερδίζει τις εντυπώσεις και μέλη να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την EA (τουλάχιστον κατά ένα μέρος).

Μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του τίτλου λοιπόν, η EA και η Respawn μένουν σιωπηλές για έναν περίπου χρόνο και αφήνουν τους φαν σε αναμμένα κάρβουνα να αδημονούν για το πολλά υποσχόμενο sequel.

Μάλιστα το γνωστό “leaker” blog Bespin Bulletin στο instagram άφησε να εννοηθεί πως το επόμενο μέρος στο franchise θα έρθει το φθινόπωρο του 2022.


Βέβαια όλα αυτά δεν αποτελούν παρά φήμες για μία επικείμενη κυκλοφορία.

Όμως η 4ης Μαΐου, η παγκόσμια ημέρα του Star Wars Saga, είναι μια τρομερή ευκαιρία για να γίνει η πρώτη νύξη για το δεύτερο κεφάλαιο του τίτλου, καθώς θα κερδίσει επιτόπου την προσοχή του κοινού. Οπότε η εν λόγο ημερομηνία αποτελεί ίσως την καλύτερη πιθανή μέρα για την αποκάλυψη Star Wars: Jedi Fallen Order 2.

Μέχρι τότε, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Η επιλογή του Busted για τη Κυριακή το βράδυ