Η Electronic Arts ετοιμάζει νέο Star Wars παιχνίδι;

Κάτι ψήνεται..

Οι φήμες γύρω από ένα νέο Star Wars παιχνίδι ολοένα και φουντώνουν. Η δημοσίευση του Motive Studios στο Twitter βάζει φωτιές σχετικά με το επόμενο Star Wars που πιθανότατα να αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Έπειτα από τη τεράστια επιτυχία του Star Wars Jedi: Fallen Order με πάνω από δέκα εκατομμύρια πωλήσεις, η EA με την άδεια της Disney φαίνεται να έχει ανάψει στο φουλ τις μηχανές της. Ξεπέρασε τα εμπόδια του loot box, ενώ η DICE κατάφερε να κρατήσει το κοινό της, να προσθέσει τόνους νέου περιεχομένου στο Battlefront 2 και τελικά να αλλάξει τη μοίρα του παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν, μέσα από τα social media, αρκετοί δημοσιογράφοι όπως ο Jason Schreier και Jeff Grubb άφησαν διάφορα υπονοούμενα σχετικά με μια πιθανή αποκάλυψη του Star Wars Maverick στις 2 Ιουνίου.

Ενώ όλοι άρχισαν να ενθουσιάζονται, ο δημοσιογράφος Jason φούντωσε και άλλο τις φήμες, δημοσιεύοντας άρθρο στο Kotaku ότι ακυρώθηκε ένα νέο Battlefront παιχνίδι, ενώ σε αυτό που πρόκειται να αποκαλυφθεί σύμφωνα με φήμες εργάζεται πυρετωδώς το Motive Studios της EA.

Το κερασάκι στη τούρτα ήρθε και έβαλε ο Jeff Grubb, όπου ενημέρωσε με το πρόγραμμα για το Summer Game Mess με τις επερχόμενες ανακοινώσεις και εκδηλώσεις από τις εταιρίες αλλά και με μια εικόνα του Mel Gibson από τη ταινία Maverick του 1994 που μόνο τυχαία δεν ήταν.

Αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, ότι το περασμένο Μάρτιο, ανακαλύφθηκε μια εικόνα τυχαία στο PlayStation Network. Η εικόνα αυτή δείχνει σημαντικά πράγματα όπως το Death Star και X-Wings, τα οποία οδήγησαν πολλούς να υποθέσουν ότι το Maverick θα φέρει πίσω το είδος της διαστημικής μάχης που είχαν αγαπημένοι τίτλοι όπως το X-Wing VS TIE Fighter ή Rogue Squadron.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας περιμένουμε να δούμε τι είναι αυτό που ετοιμάζει η EA και πώς θα εξελίξει το επόμενο κεφάλαιο του Star Wars. Μείνετε συντονισμένοι στο Busted.gr για περισσότερες πληροφορίες!!!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Τα ψώνια του Σαββατοκύριακου (15/03)