Η EA ετοιμάζει 14 παιχνίδια για το οικονομικό έτος 2021 (φήμη)

Τί μας ετοιμάζει η αμερικανική εταιρεία;

Παρόλο που για το 2020 υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με τα πόσα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν, η Electronic Arts φημολογείται ότι ετοιμάζει 14 παιχνίδια για να προσφέρει στο gaming κοινό της μέχρι το Μάρτιο του 2021, όπου τελειώνει το οικονομικό έτος για τις εταιρείες. Η EA επίσης έχει ένα πολύ ισχυρό mobile gaming κοινό που θα ενισχύσουν τα οικονομικά νούμερα και θα τη βοηθήσουν να πιάσει τους στόχους μαζί και με τα σχέδια μεταφοράς αρκετών τίτλων της στο Nintendo Switch.

Επιπροσθέτως, μεταξύ των 14 παιχνιδιών για το 2020 σχεδιάζει να έχει τα κλασσικά EA Sports παιχνίδια της όπως FIFA και Madden στις νέες κονσόλες ενώ λάμπει δια της απουσίας του το νέο Battlefield αλλά και νέο παιχνίδι από τη BioWare, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα από το Anthem και την αβεβαιότητα που έχει δημιουργήσει γύρω από τα Dragon Age. Παρόλα αυτά εικάζεται ότι ετοιμάζει έναν HD τίτλο -όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο- παρόμοιο με το Unravel ή A Way Out, όπου σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για αυτό.

Ας κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι το Summer Game Fest και το επερχόμενο EA Play όπου εκεί θα μάθουμε τα σχέδια της κάθε εταιρείας ξεχωριστά. Μείνετε συντονισμένοι στο Busted!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Αποκαλύφθηκε το Multi του Call of Duty: Modern Warfare με μπόλικο Gameplay