Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Η Blizzard θα ανακοινώσει το Overwatch 2;

ή νέο ήρωα;

Διαρροές έχουν αναδυθεί για το Overwatch 2 της Blizzard τις τελευταίες ημέρες. Μια αναφορά στο ESPN, βασισμένη σε ένα εκπαιδευτικό έγγραφο, ανέφερε ότι το παιχνίδι θα έχει αποστολές PvE co-op έως τέσσερις παίκτες, ένα νέο PvP και έναν νέο ήρωα. Τώρα ένα νέο art για το παιχνίδι έχει διαρρεύσει μέσω του Blizzard Gear Shop, όπου ανακάλυψε το Wowhead στο Twitter.

Αν και διαθέτει γνωστούς ήρωες όπως Genji, Tracer και Mei, ο καθένας έχει ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση στη στολή. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι η Echo, που εμφανίστηκε τελευταίο Cinematic “Reunion”, είναι στα αριστερά. Η Echo είχε ήδη επιβεβαιωθεί ότι ήταν ένας από τους επερχόμενους νέους ήρωες αν και η Blizzard δεν είπε ποτέ πότε θα φτάσει.

Δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από τη Blizzard σε καμία από τις διαρροές, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις πρώτες φήμες για το Overwatch 2 που ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2019. Προς το παρόν, θα περιμένουμε μέχρι τη BlizzCon 2019 για την επιβεβαίωση τους. Η BlizzCon θα κάνει έναρξη στις 1 Νοεμβρίου 2019.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!