Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Huawei Mate 20 RS Porsche Design: Επίσημο με τιμή… κάτι λιγότερο από 2100€

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια η Huawei, έτσι και φέτος, σε συνεργασία με την Porsche, ανακοίνωσε το πολυτελές  Mate 20 RS Porsche Design.

Μαζί με τα Μate 20 και Mate 20 Pro, έκανε την εμφάνισή της η πολυτελής έκδοση η οποία μοιάζει αρκετά με το Mate 20 Pro αλλά διαφέρει στα υλικά, σε μερικά specs και… φυσικά στην τιμή.
Έίναι κατασκευασμένο από δερμάτινη επένδυση στο πίσω μέρος ενώ στο σημείο που βρίσκονται οι κάμερες και προς τα κάτω έχει τοποθετηθεί γυαλί. Ουσιαστικά πρόκειται για μία λωρίδα από γυαλί που χωρίζει το δέρμα σε δύο κομμάτια. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος ανέρχεται στα 256GB ή στα 512GB σε αντίθεση με τα 128GB του Mate 20 Pro ενώ η RAM είναι στα 8GB. Είναι λίγο πιο παχύ από το Mate 20 Pro στα 9,7 χιλιοστά αλλά και λίγο πιο ελαφρύ.

Η τιμή του είναι πολύ τσουχτερή αφού η έκδοση με τα 256GB αποθηκευτικού χώρου αγγίζει τα 1695 ευρώ αλλά για όποιον θέλει την μεγαλύτερη με τα 512GB θα πρέπει να δαπανήσει 2095 ευρώ! Στο κουτί υπάρχει μία δερμάτινη θήκη και δύο φορτιστές.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα το δούμε στην Ελλάδα αφού η συσκευή προορίζεται για επιλεγμένες αγορές.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!