Η Hangar 13 επιστρατεύει δύο σχεδιαστές του Horizon: Zero Dawn για τις ανάγκες νέου project

Ναι καλά ακούσατε! H developer εταιρεία Hangar 13 (Mafia III), έχει ένα νέο project στα σκαριά και γι’αυτό τον σκοπό, χρειάστηκε ένα σχετικό δείγμα ταλέντου από την Guerilla Games για να το τελειοποιήσει.

Από την μια πλευρά έχουμε τον David Ford, ο οποίος εργάστηκε σαν κύριος quest designer στο Horizon: Zero Dawn και από την άλλη τον Μark Norris, παραγωγό της Guerilla Games από το πάνω ”ράφι”. Οι δύο παραγωγοί ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσω της 2k και της Hangar 13 για ένα μη-ανακοινωθέν, προς το παρών, project.

Επιπλέον, η Hangar 13 προσέλαβε πρόσφατα τον Simon Hamelin, επικεφαλή προγραμματιστή για το Deus Ex: Human Revolution και τον Jon Graham. O Graham εργάστηκε στα παιχνίδια της Raven για το Call Of Duty ως τεχνικός διευθυντής αλλά και ως επικεφαλής για τα visual effects αντίστοιχα.

Συμπερασματικά, η συγκεκριμένη εταιρεία προσλαμβάνει προσωπικό με μεγάλη εμπειρία πάνω στον τομέα των open world παιχνιδιών. Είναι πιθανό να δούμε ένα καινούργιο Mafia ή ένα άλλο παιχνίδι με εντελώς διαφορετική ταυτότητα. Το Mafia III κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 για Playstation 4, Xbox One και PC. Έκτοτε, έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα, σημειώνοντας έτσι ρεκόρ πωλήσεων για την 2k.

Τι μπορεί άραγε να ”μαγειρεύει” η Hangar 13; Αφήστε κάτω στα σχόλια τις δικές σας προβλέψεις.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
To Forza Horizon 4 λαμβάνει σήμερα δωρεάν Battle Royale Racing Mode με 72 αντίπαλους παίκτες