[Φήμη] Το Halo 6 θα υποστηρίζει 4K/60fps

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του Halo 5: Guardians και δεν έχουμε κανένα ίχνος ζωής για την τελευταία ιστορία της νέα τριλογίας. Τώρα, από ότι φαίνεται η Microsoft αναζητάει έναν επικεφαλή δημιουργό γραφικών για ένα Halo παιχνίδι υπό ανάπτυξη με ειδίκευση στο 4Κ περιεχόμενο. Ήδη οι προσδοκίες μας είναι υψηλές, τώρα είναι ακόμα πιο ανεβασμένες.

Η αγγελία γράφει χαρακτηριστικά “Η 343 Industries, το στούντιο που αναπτύσσει τα παιχνίδια Halo, ψάχνει έναν Lead Graphics Developer για να συμμετάσχει στην ομάδα μας που εργάζεται για την επόμενη μεγάλη εμπειρία Halo shooter. Συμμετέχετε σε ένα στούντιο που μετράει τη συνεργασία, την καινοτόμο σκέψη και ιδιαίτερα το πάθος για τον παίκτη. Ως Graphics Lead, θα είστε επικεφαλής, θα διαχειρίζεστε και θα συμβάλλετε άμεσα στην βραβευμένη ομάδα γραφικών, συνεργάζεστε στενά με τις ομάδες τέχνης και πιέζοντας το οπτικό μπαρ σε αδιανόητα επίπεδα για τους μελλοντικούς τίτλους FPS Halo.” Η αγγελία συνεχίζει, “Ο ιδανικός υποψήφιος θα έχει πάθος για τα γραφικά του παιχνιδιού και για την καθοδήγηση μιας ομάδας, να αγαπούν να λερώνουν τα χέρια τους και να εργάζονται απευθείας με τις ομάδες περιεχομένου ενώ κωδικοποιούν απίστευτα συστήματα. Θα οδηγήσετε την γραφική καινοτομία και θα παράγετε εκπληκτικά συστήματα και οπτικά για ολόκληρη τη μελλοντική εμπειρία FPS Halo. Αν τα εντυπωσιακά 60 Hz 4Κ γραφικά σας ενθουσιάζουν, αυτή είναι η σωστή δουλειά για εσάς.”

Φυσικά, μία τόσο “βαριά” έκδοση θα είναι αδύνατο να τρέχει στο απλό Xbox One, τουλάχιστον χωρίς να αρχίσει να βγάζει καπνούς. Ίσως θα είναι συμβατή με το Xbox One X ή ακόμα και την νέα γενιά Xbox; Λογικά, κάποια ανακοίνωση θα είναι προ των πυλών, η Microsoft επιλέγει να παρουσιάζει τόσο μεγάλα project σε σημαντικές οργανώσεις, όπως η E3. Οπότε αν κάνουμε λίγο υπομονή ίσως το κουβάρι ξετυλιχθεί μόνο του. Εσείς τι γνώμη έχετε; Πιστεύετε ότι θα δούμε ένα τόσο γραφικά απαιτητικό Halo παιχνίδι;

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Ημερομηνία κυκλοφορίας του Firewatch σε PS4 και PC