Έρχεται σύντομα το Youtube στο Nintendo Switch; (Φήμη)

Παρόλο που το Nintendo Switch είναι αναμφισβήτητα η πιο πετυχημένη κονσόλα χειρός, έχει απειροελάχιστα streaming services. 

Προς το παρόν, η μεγαλύτερη εφαρμογή streaming στο Nintendo Switch είναι το Hulu. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει σύντομα, διότι οι χρήστες έχουν αρχίσει να βλέπουν το YouTube να εμφανίζεται στις προτάσεις εφαρμογών στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Nintendo Switch. Επιπλέον, ένας γαλλικός ιστότοπος με το όνομα NintendoHome είπε επίσης ότι οι χρήστες θα αρχίζουν να εντοπίζουν την προτεινόμενη εφαρμογή.

Παρόλο που είναι σχεδόν αναμενόμενο ότι εφαρμογές όπως Hulu, Netflix, Spotify, YouTube, κτλ, είναι συνηθισμένες σε σχεδόν κάθε σύγχρονη συσκευή στην αγορά. Είναι μάλλον ενδιαφέρον το γεγονός ότι η πλειοψηφία αυτών των εφαρμογών εξακολουθούν να λείπουν από το Switch, δεδομένου ότι πολλά από αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα στο Nintendo 3DS και το Wii U.

Τον Ιανουάριο, το Netflix ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες του Nintendo Switch, αναφέροντας ότι: «Ακόμα ψάχνουμε την ευκαιρία». Έκτοτε δεν έχουμε ακούσει τίποτα περαιτέρω. Εάν οι φήμες είναι αληθινές, το YouTube θα πρέπει να ξεκινήσει να εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Switch στις 8 Νοεμβρίου (βάσει φημών που ακούγονται ανάμεσα στο community).

Θα ήταν σίγουρα μια απόλαυση να δούμε το YouTube να λαμβάνει πλήρη υποστήριξη για το Switch πριν από το τέλος του έτους. 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
To PSN έχει πάνω από 94 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες