Έρχεται δωρεάν DLC του Ni No Kuni II σε λίγες μέρες

To παραμυθένιο Ni No Kuni ΙΙ: Revenant Kingdom που είχαμε κάνει και το σχετικό review εδώ στο Busted πλησιάζει η στιγμή  να λάβει το πρώτο του DLC όπως κάνουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια μετά την κυκλοφορία τους. Συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το Adventure Pack Update που θα μας χαρίσει νέο περιεχόμενο, κουστούμια για τον Evan και όλο το party καθώς και 2 νέα Βosses. Το Adventure Pack Update θα διατίθεται δωρεάν και η επίσημη περιγραφή του είναι η εξής:

Το Adventure Pack παρέχει νέες προκλήσεις για έμπειρους παίκτες. Προσθέτει επιπλέον Levels στο Faraway Forest cave, όπου μετά την ολοκλήρωσή του οι παίκτες θα ανταμειφθούν με νέα κοστούμια για τον Evan και άλλους χαρακτήρες. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις ικανότητές τους με 2 ακόμη πιο δυνατά Bosses: Blackheart και Zeta. Πρόσθετες αποστολές θα ξεκλειδωθούν μετά την ολοκλήρωση της ιστορίας και οι ανταμοιβές θα μπορούν να κερδηθούν.

Tα επόμενα DLC αναμένονται το χειμώνα του 2018 και αρχές του 2019. Μέχρι τότε το δωρεάν DLC θα μας δροσίσει το υπόλοιπο καλοκαίρι! Τέλος το Ni Νo Κuni II είναι μέρος του φετινού Summer Sale στα 35€.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Η Microsoft εξηγεί γιατί δεν αποκαλύπτει πια τον αριθμό πωλήσεων του Xbox One