Έρχεται Destiny 3 από την Bungie; (φήμη)

Στο Διαδίκτυο έσκασε η φήμη ότι ο Bungie έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες της για το Destiny 3. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση, οι λεπτομέρειες που εμφανίστηκαν πάντως μαζί με αυτή τη φήμη είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.

Όλες αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από έναν χρήστη του Reddit Insider και σημειώνει ότι ο Chris Barrett θα είναι ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, ενώ ο Luke Smith θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Σύμφωνα με τις παραπάνω ενδείξεις, το Destiny 3 θα αναφέρεται στους πιο σκληροπυρηνικούς gamers, διαθέτοντας επιπλέον πολλά χαρακτηριστικά που δεν έχουν εμφανιστεί σε προηγούμενα παιχνίδια. Ένα από αυτά είναι μια playable τοποθεσία, η Europa, η οποία εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2013.

Επιπλέον, το Destiny 3 υποτίθεται ότι θα διαθέτει ακόμα περισσότερα RPG στοιχεία σε αντίθεση με το Destiny 2. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι οι Guardians θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Darkness με ποικίλους τρόπους, αν και δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για αυτό το φαινόμενο. Τέλος, θα υπάρχουν open world περιοχές που θα διαθέτουν PvP και PvE περιεχόμενο, μέρη στα οποία οι παίκτες θα μπορούν να αγωνιστούν για να κατακτήσουν την επικράτεια.

Ο χρήστης του Reddit αποκάλυψε επίσης ότι θα υπάρξει ένα νέο annual pass το 2019, κάτι που βέβαια δεν προκαλεί έκπληξη. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι παίκτες θα περιμένουν πιθανόν ένα νέο DLC του Destiny 2 μέχρι το 2019, καθώς το φημολογούμενο Destiny 3 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή γύρω στο 2020, έτος το οποίο ίσως να αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την ένταξη στην εποχή της επόμενης γενιάς. Παρόλα αυτά, όταν μιλάμε για την ανάπτυξη του Destiny 3, οι παίκτες θα πρέπει να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους, διότι είναι πολλοί αυτοί που πιθανώς θα ενθουσιαστούν. Προς το παρών, οι παίκτες του Destiny 2 έχουν ακόμα πολλά στα χέρια τους, εφόσον οι Curse Weeks  διαρκέσουν επτά κύκλους.

Ποια η δική σας άποψη πάνω σε ένα ενδεχόμενο Destiny 3; Τι αλλαγές θα θέλατε να δείτε σε σχέση με το Destiny 2; Αφήστε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Τα ψώνια του Σαββατοκύριακου – Οι καλύτερες προσφορές (16/05)