Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»
Tomb Raider
Tomb Raider

Επίσημο: Δείτε που θα έρθει η νέα τηλεοπτική σειρά Tomb Raider

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον

Αν και τον γνωρίζαμε ήδη ανεπίσημα, χάρη σε μια περσινή αναφορά, τώρα είναι πλέον επίσημο. Το Amazon Prime Video έδωσε το πράσινο φως για μια live-action τηλεοπτική σειρά Tomb Raider, με την Phoebe Waller-Bridge να έχει αναλάβει τη συγγραφή και την εκτελεστική παραγωγή. Ακολουθεί η επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Tomb Raider:

Η Waller-Bridge είναι ηθοποιός και σεναριογράφος, γνωστή για τη δουλειά της στα Fleabag, Killing Eve και No Time to Die. Θα γράψει το σενάριο για τη νέα σειρά της Lara και θα είναι εκτελεστική παραγωγός μαζί με την Jenny Robbins, την Crystal Dynamics, τον Dmitri M. Johnson μέσω της dj2 Entertainment, τον Michael Scheel και τη Legendary Television.

«Αν μπορούσα να πω στον έφηβο εαυτό μου ότι συμβαίνει αυτό, νομίζω ότι θα είχε εκραγεί από χαρά», λέει η Waller-Bridge. «Το Tomb Raider ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και αισθάνομαι απίστευτα προνομιούχα που θα το μεταφέρω στην τηλεόραση με τόσο παθιασμένους συνεργάτες. Η Lara σημαίνει πολλά για μένα, όπως και για πολλούς άλλους και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή την περιπέτεια».

Φυσικά, η συνεργασία της Amazon με το Tomb Raider δεν τελειώνει εδώ. Γνωρίζουμε επίσης ότι η Amazon Games θα εκδώσει το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Crystal Dynamics για το Tomb Raider, ένα «single-player, narrative-driven action-adventure». Οι φήμες λένε ότι το παιχνίδι θα διαδραματίζεται σε έναν ανοιχτό κόσμο στην Ινδία.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!