Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»
Tomb Raider
Tomb Raider

Μάθαμε τι παιχνίδι και που θα είναι το επόμενο Tomb Raider (Φήμη)

Μια αρκετά πειστική φήμη κάνει το γύρο του διαδικτύου που υποδηλώνει ότι το επόμενο παιχνίδι Tomb Raider, που αναπτύσσεται από την Crystal Dynamics και θα εκδοθεί από την Amazon Games, θα είναι ανοιχτού κόσμου που θα διαδραματίζεται στην Ινδία. Οι μέθοδοι μετακίνησης θα είναι με μοτοσικλέτα και με αλεξίπτωτο ενώ επίσης ακούγεται ότι η επόμενη περιπέτεια της Lara Croft θα μπορούσε να είναι η πιο μεγάλη σε έκταση μέχρι τώρα.

Αυτό λέει ο thevscooper στο Twitter/X, ο οποίος έχει αρκετά καλό ιστορικό σε τέτοια πράγματα, αν και κυρίως στον τομέα των ταινιών και της τηλεόρασης και ισχυρίζεται ότι το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στη βόρεια Ινδία, με την ιστορία να ακολουθεί την αναζήτηση της Lara για να ανακαλύψει ερείπια και αντικείμενα από την εποχή του βασιλιά Ashoka.

Σε επόμενα Tweets, ο thevscooper ισχυρίζεται επίσης ότι η ιστορία θα διαδραματίζεται μετά από μια φυσική καταστροφή. Επιπλέον, η Lara θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη «The Society of Raiders», μια ομάδα κυνηγών θησαυρών που υποτίθεται ότι εμπνέονται από την ίδια την Croft αλλά δεν συνδέονται με αυτήν και με αντίθετα ιδανικά και φυσικά σχέδια.

 

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!