Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Εκτός Ε3 φέτος η Sony

Σε μια κίνηση που δεν έχει ξανακάνει προχώρησε η Sony, η οποία δεν θα κάνει την εμφάνισή της καθ ‘όλη τη διάρκεια της E3, άρα το PlayStation θα παραλείψει την έκθεση. Η Sony στοχεύει στο να μοιραστεί το νέο της λογισμικό το 2019. Τα νέα έρχονται πολύ σύντομα αφού η Sony επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία απέκλεισε επίσης και το PlayStation Experience φέτος.

Οι πληροφορίες αυτές έγιναν γνωστές μέσω του Game Informer, με δήλωση που έκανε η ίδια η Sony:

Καθώς η βιομηχανία εξελίσσεται, η Sony Interactive Entertainment συνεχίζει να αναζητά εφευρετικές ευκαιρίες για να εμπλακεί με την κοινότητα. Οι οπαδοί του PlayStation σημαίνουν πάρα πολλά σε εμάς και πάντα θέλουμε να καινοτομούμε, να σκεφτούμε διαφορετικά και να πειραματιστούμε με νέους τρόπους για να ευχαριστήσουμε τους παίκτες. Ως αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στην E3 το 2019. Ανακαλύπτουμε νέους και οικείους τρόπους να εμπλακούμε με την κοινότητά μας το 2019 και δεν μπορούμε να περιμένουμε ώστε να μοιραστούμε τα σχέδιά μας μαζί σας“.

Φυσικά, η “συμμετοχή στην E3” έχει γίνει λίγο περίεργη τα τελευταία χρόνια, με την EA να φιλοξενεί το δικό της event έξω από την E3 που συμβαίνει ώστε να βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με τον τόπο και την ημερομηνία της μεγάλης έκθεσης. Όταν το Game Informer ρώτησε την υπεύθυνη επικοινωνίας του PlayStation, Jennifer Clark, έδωσε μία περίεργη απάντηση: “Δεν θα πραγματοποιήσουμε συνέντευξη τύπου στην E3“.

Η Clark πρόσθεσε ακόμα όταν ρωτήθηκε για την εκδήλωση PlayStation Experience:

Εξετάζουμε τα γεγονότα στο σύνολό τους και πώς μπορούμε να μιλήσουμε περισσότερο με τους οπαδούς μας και να συνεχίσουμε να τους εντυπωσιάζουμε. Το χρονοδιάγραμμα των PSX και E3 δεν το επέτρεψε. Αλλά πολλά συναρπαστικά πράγματα έρχονται και ελπίζουμε να τα μοιραστούμε σύντομα. Ορισμένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια μας θα έχουν θα κάνουν το μπαμ μέσα στο επόμενο έτος, γι ‘αυτό θα εργαστούμε σκληρά για να εκπλαγεί το κοινό μας“.

Τι πιστεύετε για την κίνηση αυτή της Sony με την απουσία της από την E3; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!