Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

E3 2018: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της Bethesda

Η παρουσίαση της Bethesda ξεκίνησε πολύ δυναμικά με ένα μικρό live από τον Andrew Wk ερμηνεύοντας το soundtrack του Rage 2 ξεσηκώνοντας το κοινό.

Ξεκινήσαμε ρίχνοντας μία εκτενέστερη ματιά, στο επερχόμενο Rage 2, μέσω του gameplay trailer που προβλήθηκε.

Levitra 20mg buy Levitra online 10mg What is this medicine? VARDENAFIL is used to treat erection problems in men. Vardenafil works faster than Sildenafil (Viagra®) and it is less likely to have visual disturbance side effect. What should I tell my health care provider before I take this medicine? Levitra – Buy Levitra Online Consider if levitra 20 mg generic know the chain such as levitra coupon can be glass in 10% of the collecting ducts, Levitra may also be used for purposes not listed in this medication guide.

Αργότερα η παρουσίαση συνεχίστηκε με την εμφάνιση του Elder Scrolls Legends που πρόκειται για ένα card game βασισμένο στους χαρακτήρες του franchise.

Στην συνέχεια μάθαμε περισσότερα για τα dlc του The Elder Scrolls Online: Summerset που ακούν στο όνομα Wolfhunter και Murkmire.

To Doom Eternal έρχεται ώστε να κάνει ολόκληρη την Γη μια κόλαση

Το Quake Champions δίνεται σε όλες τις κονσόλες ως free to play και “ανοίγει” την beta του για το κοινό μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Σειρά μετά είχε το Prey το οποίο μας εντυπωσίασε με τα 3 free updates που είναι ήδη διαθέσιμα, αλλά και με το νέο του dlc που ακούει στο όνομα Mooncrash.

F*** nazis in every console possible” τα λόγια των παρουσιαστών της Bethesda που μας ανακοίνωσαν τον ερχομό του Wolfenstein 2 στο Nintendo Switch, την κυκλοφορία του Wolfenstein Youngblood, αλλά και την ανακοίνωση Vr τίτλου Wolfenstein Cyberpilot.

Το Fallout 76 απλά “μας πήρε τα μυαλά” με μεγάλη πληθώρα πληροφοριών αλλά και την ανακοίνωση μίας εκπληκτικής συλλεκτικής έκδοσης.

Η Bethesda είπε να μας trollάρει με το teaser trailer του Skyrim: Very Special Edition

Και το μέλλον των mobile games μάλλον ξεκινάει με το The Elder Scrolls: Blades που μας εντυπωσίασε όλους.

Λίγο πριν το τέλος έγινε και η ανακοίνωση μίας νέας ip που θα έρθει στην επόμενη γενιά κονσολών και ακούει στο όνομα Starfield.

Τέλος, την παράσταση έκλεψε ένα teaser trailer λίγων δευτερολέπτων που προμηνύει τον ερχομό του The Elder Scrolls VI.

Ποια η άποψή σας για την παρουσίαση της Bethesda; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!