Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Dragon Age 4: Δείτε το πρώτο trailer του νέου τίτλου

Η BioWare κάτι μαγείρευε τόσο καιρό

Τα ετήσια The Game Awards είναι γνωστά, πέραν των βραβεύσεων φυσικά, ότι αποκαλύπτουν, σε παγκόσμια πρεμιέρα, trailers νέων τίτλων παιχνιδιών. Έτσι ήταν ακόλουθο και τα φετινά βραβεία να παρουσιάσουν trailers από πολυαναμενόμενα games τα οποία ακούμε εδώ και πολύ καιρό!

Ένα από αυτά αποτελεί και το επόμενο κεφάλαιο στο saga του κορυφαίου IP της BioWare, το Dragon Age. Και μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε χάσει την πίστη μας στη “μαμά” BioWare (και ίσως δίκαια) μετά το φιάσκο του Mass Effect Andromeda και κυρίως του Anthem, όμως το Dragon Age φαίνεται πως είναι το love letter της εταιρίας στα παραδοσιακά RPG’s και πως αποτελεί ένα από τα αγαπημένα τους projects, καθώς κανένα από τα ήδη τρία παιχνίδια δεν ήταν κακό, και όλα είχαν την αίγλη τους αλλά και κάτι διαφορετικό να προσφέρουν το ένα μετά το άλλο.

Τα χθεσινά TGA λοιπόν, αποκάλυψαν, με ένα πολλά υποσχόμενο CGI trailer, λίγο από τον κόσμο του Dragon Age, χωρίς να δώσουν όμως τον αριθμό 4.

Ρίξτε μια ματιά!

Το trailer τελειώνει με ένα κοντινό στον Solas, όπου η ιστορία του αλλά και τα σχέδιά του έμεινα σε cliffhanger στο Dragon Age Inquisition.

Η BioWare δείχνει να επιστρέφει φορτσάτη για τη νέα γενιά μετά τα ατοπήματα της προηγούμενης.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!