Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Δωρεάν το Monument Valley στις Android συσκευές για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Υπάρχουν λίγα παιχνίδια εκεί έξω που πραγματικά αποδίδουν στο μικρό σε διάρκεια παιχνίδι τους. Το Monument Valley των UsTwo Games είναι ένα τέτοιο παιχνίδι, που προσφέρει σουρεαλιστική αρχιτεκτονική παζλ που πρέπει να λυθούν για χάρη της Ida, μίας σιωπηλής πριγκίπισσας. Εάν δεν δοκιμάσατε το πρώτο παιχνίδι της σειράς, σημειώστε ότι είναι προς το παρόν δωρεάν για Android μέσω του Google Play Store.

Safe Online Purchases If a trusted vendor is used, a person can safely buy modafinil online and be guaranteed their delivery. But, if the plan is to buy modafinil online from retail pharmacies. Can i buy Modafinil online no prescription, Modafinil ups delivery purchase or buy Modafinil bar online. We can’t find the page you were looking for on our website. The inicital standard dose was 100 mg per day, with progressive increase of 100 mg every return, under clinical scrutiny.

Η βασική προϋπόθεση του Monument Valley περιλαμβάνει την μετακίνηση της Ida από ένα περίεργο γεωμετρικό θαύμα σε ένα άλλο, καθώς οι οπτικές ψευδαισθήσεις και τα περιβαλλοντικά κόλπα είναι το κλειδί ώστε να περάσετε τις πίστες και τα εμπόδια. Η Ida στο ταξίδι της ασχολείται και με τους μυστηριώδεις ανθρώπους Crow που συναντά στον διάβα της.

Μαζί με το βασικό παιχνίδι, υπάρχει το  Ida’s Dream και το Forgotten Shores, προσφέροντας επιπλέον οκτώ κεφάλαια για αγορά. Αν σας αρέσει αρκετά το παιχνίδι, τότε αξίζει να ρίξετε και μία ματιά στο Monument Valley 2. Η συνέχεια μας δείχνει τη μητέρα της Ida, Ro, που κινείται στην ίδια αδύνατη αρχιτεκτονική με την κόρη της, επιδιώκοντας να εξερευνήσει τα μυστήρια της κοιλάδας.

Είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικό που αξίζει να του ρίξετε μία ματιά αλλά όσο προλαβαίνετε διότι η δωρεάν προσφορά θα διαρκέσει για 5 μέρες ακόμα.

Ποια η άποψή σας για το Monument Valley; Σας κίνησε το ενδιαφέρων; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!