Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Diablo 4: Σκοτεινότερο με επιρροή από Dark Souls και ΜΜΟ στοιχεία

Μετά την μεγάλη απογοήτευση του κοινού για το Diablo: Immortal σε smartphones, φαίνεται πως και το πολυαναμενόμενο 4ο μέρος της σειράς περνάει μια κρίση ταυτότητας, καθώς η Blizzard δεν ξέρει πώς να συνεχίσει.

Σύμφωνα με τον Jason Schreier του Kotaku, το project ξεκίνησε με την κωδική ονομασία Hades και είχε πολλά προβλήματα. Υπεύθυνος ήταν ο Josh Mosqueira που ανέλαβε και την επέκταση Reaper of Souls όπως και την έκδοση κονσολών του Diablo 3, αλλάζοντας πλήρως δανείζοντας πολλά στοιχεία από την Dark Souls IP. Συνοπτικά, θα ήταν ένας πολύ πιο σκοτεινός και γοτθικός τίτλος, με αλλαγή από την κλασσική ισομετρική κάμερα σε αυτή πίσω από τον ώμο του χαρακτήρα. Το 2016 όμως ακυρώθηκε η ανάπτυξη, με τον Mosqueira στη συνέχεια να αποχωρεί από την Blizzard.

Παράλληλα, νέες φήμες ξεφύτρωσαν, καθώς φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για προσθήκη MMO στοιχείων, παρόμοια με αυτά του Destiny, συγκεκριμένα ένα hub όπου θα συναντάτε νέους παίκτες και θα μπορείτε να ολοκληρώνετε quests μαζί τους. Συνεχίζεται να υπάρχει έντονη φήμη ότι θα γίνει ακόμη πιο σκοτεινό με αλλαγή κάμερας όπως ανέφερε και ο Jason Schreier του Kotaku, ενώ τέλος, ακόμη δεν έχει γίνει κάποια τελική απόφαση για το μοντέλο μικροσυναλλαγών που μπορεί να προστεθεί.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!