Οι Defenders της Marvel έρχονται αυτόν τον Αύγουστο

H Marvel και το Netflix έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο Teaser για την πολύ-αναμενόμενη σειρά των Defenders το οποίο κρύβει ένα μήνυμα. Μετά την προβολή της σειράς Iron Fist ήταν λογικό να μάθουμε νεότερα για την νέα σειρά. Στο Teaser δεν βλέπουμε κάτι μεγάλο παρά τους τέσσερις ήρωες Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist σε ένα ασανσέρ όταν το μέλος με τον πιο πολύ τσαμπουκά σπάει την κάμερα που τους παρακολουθεί.

Η κάμερα σταματάει να γράφει στα 08:18:20:17 ή αλλιώς στις 18 Αυγούστου του 2017 όπου και είναι η ημερομηνία προβολής της σειράς. Παρόλα αυτά στην κάμερα είναι κρυμμένο και ένα IP/URL http://23.253.120.81 το οποίο παραπέμπει σε ένα ειδικό Site γεμάτο Easter Eggs μαζί με την ημερομηνία προβολής.

Η σειρά Defenders της Marvel και του Netflix κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου και φέρνει μαζί τους τέσσερις ήρωες υπό νέα απειλή. Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Finn Jones, Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter, Elodie Yung, Rosario Dawson και πάρα πολλούς άλλους ενώ η Sigourney Weaver θα συστηθεί στην σειρά ως η ανταγωνιστής των Defenders.

Τι γνώμη έχετε για το Teaser; Είστε φαν των Defenders; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
O Lead Animator του Anthem αποχωρεί από την BioWare