Αναφορά: Δεν θα υπάρξει Days Gone 2

Το Sony Bend Studio το θεωρεί μη βιώσιμο

Οι χθεσινές αναφορές του Bloomberg σχετικά με Remake του The Last of Us στο PS5 «έκρυβαν» και άλλες ειδήσεις μεταξύ των οποίων και το ενδεχόμενο Days Gone 2 από το Bend Studio της Sony. Όσοι είδατε το χθεσινό Recap στο YouTube όπου το σχολιάσαμε διεξοδικά (δείτε το ακριβώς παρακάτω), το Bloomberg ανέφερε ότι το Sony Bend άφησε την ιδέα για sequel του Days Gone το 2019. Αν και το πρώτο παιχνίδι ήταν κερδοφόρο, η ανάπτυξή του ήταν μακρά και η υποδοχή από τους κριτές ανάμεικτη (εμάς πάντως μας άρεσε ιδού και το Review), οπότε το Days Gone 2 δεν θεωρήθηκε βιώσιμη επιλογή.

Αν και η Sony είχε δώσει σε ομάδα του Bend Studio να ασχοληθεί με την ανάπτυξη νέου Uncharted, οι διοικούντες του Studio δυσαρεστήθηκαν με μερικούς μάλιστα να αποχωρούν. Εν τέλει η Sony σεβάστηκε την επιθυμία του στούντιο πραγματοποιώντας την επιθυμίας τους να δημιουργήσουν ένα εντελώς νέο παιχνίδι, με το οποίο ασχολούνται αυτή τη στιγμή. Ακόμη, ένα μέρος του Bend Studio αυτή τη στιγμή βοηθά τη Naughty Dog για ένα multiplayer παιχνίδι που αναπτύσσει η δεύτερη (μάλλον αναφέρεται το Bloomberg στο multiplayer του The Last of Us Part II.

Όσοι λοιπόν αγαπήσατε το Days Gone, όπως εμείς, είναι λυπηρό που Bend Studio και Sony αποφάσισαν να μην αναπτύξουν τη συνέχεια του. Όσοι δεν έχετε παίξει το Days Gone να υπενθυμίσουμε ότι διατίθεται δωρεάν αυτό το μήνα στα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!