Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

[CES 2016] LeTV Le Max Pro: Το πρώτο smartphone με επεξεργαστή Snapdragon 820

H κινέζικη LeTV έκανε το… “θαύμα” της αφού είναι η πρώτη εταιρία που ανακοίνωσε smartphone με το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Qualcomm, τον Snapdragon 820!
Το LeTV Le Max Pro είναι ένα “τούμπανο” από άποψη χαρακτηριστικών και μία απόδειξη ότι οι Κινέζοι δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τους υπόλοιπους, ευρέως γνωστούς, κατασκευαστές.
Όσον αφορά στα specs του Le Max Pro, αυτό έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 6.33 ιντσών, τεχνολoγίας IPS και ανάλυσης 1440×2560 pixels. Eπεξεργαστή τον Snapdragon 820, όπως είπαμε, RAM 4GB και κάμερα 21MP! Έχει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GB και υποστηρίζει το πρότυπο Wi-Fi 802.11ad που υπόσχεται πολύ γρήγορες ταχύτητες αλλά και ασύρματη σύνδεση περιφερειακών όπως ποντίκια και πληκτρολόγια. Επιπλέον, στην πλάτη θα ενσωματώνεται scanner δαχτυλικών αποτυπωμάτων.
Μία πρώτη τιμή που ανακοινώθηκε στην Κίνα είναι περίπου 550 δολάρια αν και στην Ευρώπη, λογικά, θα είναι πιο “τσιμπημένο”. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα το δούμε στις αγορές αλλά είναι μία συσκευή που περιμένουμε με ανυπομονησία.

Letv-Le-Max-Pro-official-01-570