Το Backward Compatibility στο PS5 είναι «εξαιρετικά δυνατό» για τη Sony

Στηρίζει πολλά η Ιαπωνική εταιρεία σε αυτό

Ο Chief Executive της Sony, Jim Ryan, παρουσίασε το μέλλον του PlayStation στα πλαίσια του Investor Relations Day 2019 αλλά επιπλέον μπόρεσε στη συνέχεια να απαντήσει σε σχετικά ερωτήματα. Οι αντιπρόεδροι της εταιρείας, John Kodera και Kazuhiko Takeda τον βοήθησαν επίσης στις απαντήσεις.

Ο Ryan επισήμανε πως η Sony είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που τα first-party παιχνίδια της καταλαμβάνουν το 20% της αγοράς, με το 80% να καταλαμβάνουν τα third-party παιχνίδια, δίνοντας τη δυνατότητα για περισσότερες επενδύσεις σε studios για ανάπτυξη. Μάλιστα θεωρούν ότι το 80% που αναφέρθηκε τους καθιστά «publisher-friendly πλατφόρμα». Σύμφωνα μάλιστα με τον Ryan, οι publishers «χαίρονται να δουλεύουν με το PlayStation»

Σχετικά με το «backward compatibility» στο PS5, o Ryan επισήμανε πως σε μία κοινότητα, η δυνατότητα να μπορείς να παίξεις τα παλιά σου παιχνίδια στη νέα πλατφόρμα είναι «κάτι εξαιρετικά δυνατό» και δίνει την ευκαιρίας ενός τύπου σύνδεσης του PS4 με την επόμενη γενιά. Μάλιστα η εταιρεία θεωρεί ότι το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι «κριτικής σημασίας για την επιτυχία» των επόμενων κονσολών και «ιδιαίτερα σημαντικό».

Ο Kodera, συμπλήρωσε πάνω σε αυτό πως το backward compatibility είναι σημαντικό όχι μόνο γιατί μπορείς να παίξεις τα παλιά σου παιχνίδια στην επόμενης γενιάς κονσόλα αλλά και γιατί η κοινότητα μπορεί να απολαμβάνει παιχνίδια μαζί μέσω cross-generation gameplay.

Πως σχολιάζετε τις παραπάνω δηλώσεις;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στο Amazon UK για το LG G5